Εξαδάκτυλος: «Ανοσία αγέλης μόνο με ταυτόχρονο εμβολιασμό όλων»-Ταφόπλακα το αφήγημα εμβολίου

660
Εξαδάκτυλος: «Ανοσία αγέλης μόνο

Τα απίστευτα πράγματα που λένε οι «ειδικοί» κάθε μέρα από το τηλεοπτικό τους στασίδι συνεχίζονται. Απόψε, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ουσιαστικά αποχαιρέτησε το αφήγημα της ανοσίας της αγέλης αφού δήλωσε πως  δεν αρκεί να έχουμε 7- 8 εκατομμύρια εμβολιασμένους (δηλαδή κάπου 80% όπως έλεγαν στην αρχή) αλλά πρέπει να είμαστε όλοι εμβολιασμένοι την ίδια στιγμή για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης! 

Δηλαδή, αντίο ανοσία της αγέλης, αφού πρακτικά δεν γίνεται να εμβολιαστούν μέσα σε ένα μήνα ας πούμε 11 εκατομμύρια άνθρωποι ακόμα και αν το επιθυμούσαν. Εκτός βέβαια και αν ο έγκριτος καθηγητής ξέρει τον τρόπο.

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτά ο κ. Εξαδάκτυλος καθώς με περισσή χαιρεκακία είπε ότι τους ανεμβολίαστους θα τους πείσει «η επικινδυνότητα του ιού ή ο θάνατος». Επίσης για τους συναδέλφους του που τολμούν να εκφράσουν αντίθετη από το επίσημο αφήγημα άποψη είπε δημοκρατικότατα πάντα, ότι τα πειθαρχικά όργανα του ΠΙΣ μεριμνούν για την επίπληξή τους αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τονίζοντας πως «Σε πολλές περιπτώσεις έχουν τιμωρηθεί, εκτός δημοσιότητας, με αφαίρεση άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος»

Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι οι «ειδικοί» κάθε μέρα αντιφάσκουν όλο και πιο πολύ με συνέπεια να προκαλούν μόνο σύγχυση ακόμα και σε εκείνους που ενδεχόμενους θα ήθελαν να εμβολιαστούν. Επίσης παρατηρούμε έντονα και μια προσπάθεια να αναζητήσουν άλλοθι για την αποτυχία του εμβολιαστικού εγχειρήματος. Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο κύριος Εξαδάκτυλος και οι άλλοι της επιτροπής πως γίνεται να είναι δεκάδες χιλιάδες τα κρούσματα σε εκείνες ακριβώς τις χώρες που έχουν τον υψηλότερο δείκτη εμβολιαστικής κάλυψης.

1 σχόλιο

  1. Στο Γιβραλτάρ, όπου έχουν κάλυψη 99% του εμβολίου, δεν υπάρχει “ανοσία της αγέλης” : και αύξηση κρουσμάτων έχουν, και αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία, και αύξηση θανάτων. Η αλήθεια μάλλον είναι πως η “ανοσία της αγέλης” είναι θεωρητικό κατασκεύασμα, με καμία σχέση με την πραγατικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας