Ενώ καιγόμαστε, Σινούκ έφερε τη Κ.Σακελλαροπούλου από τις διακοπές στη Νάξο

676
Από τις διακοπές της στη Νάξο

Απαράδεκτη κίνηση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η χρησιμοποίηση ως ταξί ενός Σινούκ για να την πάρει από τη Νάξο, που παραθέριζε! 

Η ΠτΔ ήταν εξαφανισμένη επί πέντε μέρες, την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, γιατί έκανε τα μπάνια της στη Νάξο! Και μάλιστα την ώρα που οι κάτοικοι ζητούν εναέρια μέσα, η ίδια χρησιμοποίησε την Παρασκευή ένα Σινούκ για να την παραλάβει από τη Νάξο. 

Δηλαδή την ώρα της μάχης απέναντι στις φλόγες, όταν χιλιάδες πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν υπάρχουν πτητικά μέσα ούτε για δείγμα, η κυρία πρόεδρος απασχόλησε ολόκληρο Σινούκ για να την μεταφέρει από τις διακοπές της! Προκειμένου να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες για λίγα δευτερόλεπτα και να κάνει αυτή την εκτός τόπου και χρόνου δήλωση έξω από το ενιαίο κέντρο συντονισμού της πυροσβεστικής.

Η κυρία πρόεδρος φυσικά θα μπορούσε να πάρει το πλοίο και να επιστρέψει. Θα μπορούσε επίσης, εάν ένιωθε τέτοια βιασύνη να εμφανιστεί στην κάμερα, να πάρει το αεροπλάνο. Διότι η Νάξος δεν είναι άγονη γραμμή και έχει κανονικά αεροπορικές πτήσεις. Επίσης θα μπορούσε, ακόμα καλύτερα, να κάνει τις δηλώσεις της στο χωρο της Νάξου.

Προτίμησε όμως να απασχολήσει ένα ολόκληρο Σινούκ για να επιστρέψει από τις διακοπές της.

Και όμως αυτή η απαράδεκτη πρόκληση αποσιωπήθηκε πλήρως από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Παράλληλα, ήρθε στο φως και η αποκάλυψη της σκανδαλώδους εισήγησης της στο ΣτΕ το 2012, που ουσιαστικά άνοιγε την κερκόπορτα για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε αναδασωτέες εκτάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας