Εντυπωσιακή δήλωση Ερντογάν κατά ΗΠΑ-oίκων αξιολόγησης: Δεν παραδοθήκαμε, δεν θα παραδοθούμε

1239
ερντογάν

Μία ημέρα μετά  την ”πολιτική” επίθεση από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης  κατά της Τουρκίας , ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα “αντικρούσει” όλους εκείνους που παίζουν “παιχνίδια” με την οικονομία της χώρας.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής οι οίκοι Moody’s και Standard & Poor’s ανακοίνωσαν ότι υποβάθμισαν το αξιόχρεο της Τουρκίας, επικαλούμενοι την αστάθεια της λίρας και προβλέποντας ότι η τουρκική οικονομία θα παρουσιάσει ύφεση την επόμενη χρονιά.

“Σήμερα κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να μας απειλήσουν μέσω της οικονομίας, μέσω των επιτοκίων, του συναλλάγματος, των επενδύσεων και του πληθωρισμού”, είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. “Εμείς τους λέμε: είδαμε τα παιχνίδια σας και σας προκαλούμε”.

Δεν παραδοθήκαμε και δεν θα παραδοθούμε σε εκείνους που συμπεριφέρονται σαν στρατηγικοί εταίροι αλλά μας καθιστούν στρατηγικό στόχο“, πρόσθεσε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

1 σχόλιο

  1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΥΡΩΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας