Εμπαιγμός: Αντί απελευθέρωσης, ανέβαλλαν την εκδίκαση της έφεσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών. Παραμένουν στην φυλακή!

1323
στρατιωτικοί

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης κατά της προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί από την Παρασκευή με την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο.
Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων στις φυλακές της Αδριανούπολης, εξερχόμενοι του δικαστηρίου δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης, κάτι που αναμένεται να γίνει από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι δύο έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στις φυλακές Αδριανούπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αξιωματικών και το οποίο συνίσταται στην παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.
Νωρίτερα οι συνήγοροι των δύο ελλήνων στρατιωτικών υπέβαλαν ένσταση επί της προφυλάκισής τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι φυλακές που κρατούνται οι δύο έλληνες στρατιωτικοί στην Αδριανούπουλη είναι υψίστης ασφαλείας. Σημειώνουν, δε, ότι κρατούνται στην ίδια πτέρυγα με τον πρώην επικεφαλής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Σελαχετίν Ντεμιρτάς.
Στην Αδριανούπολη έφθασαν τα ξημερώματα και οι γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ πήραν άδεια από τον γενικό εισαγγελέα για να μπορέσουν να επισκεφθούν τα παιδιά τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους δύο έλληνες στρατιωτικούς επισκέφθηκαν οι γονείς στις φυλακές Αδριανούπολης το μεσημέρι.
Τα γεγονότα έχουν προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον και -κατά πληροφορίες- έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονταν πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας