Εκπαιδευτικοί ενάντια σε Υποχρεωτικότητα-Απαρχάιντ (229υπογραφές): Διακήρυξη Μετώπου για Αυτοδιάθεση, Ζωή, Ισότητα(Μ.Α.Ζ.Ι.)

    4419

    Μ . Α . Ζ . Ι .

    Μέτωπο για την Αυτοδιάθεση, τη Ζωή και την Ισότητα

     

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

    ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις

    Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου

    Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών

     σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

    Όχι στον ολοκληρωτισμό

    Ο φασισμός δεν θα περάσει

    Ένα πλήθος κινήσεων και συσπειρώσεων  έχει δημιουργηθεί και πολλαπλασιάζεται στην εκπαίδευση, σε σχολεία, πανεπιστήμια, εργασιακούς, κοινωνικούς  και σε πολλούς άλλους χώρους κατά των μέτρων κατηγοριοποίησης των πολιτών, του απαρτχάιντ,  του αποκλεισμού και του απόλυτου ελέγχου των πολιτών.

    Πολλοί χείμαρροι αυτή τη στιγμή τείνουν να ενωθούν σε ένα μεγάλο ποτάμι.

    Είμαστε κομμάτι αυτών των παραπόταμων και των χειμάρρων. Συγκροτούμε πανελλαδική κίνηση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, για να  συντονίσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κατάλυση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατίας, για να υπερασπιστούμε την ισότητα, την ισονομία, την έννοια του ελεύθερου πολίτη, ζητήματα που μέχρι στιγμής υποβαθμίζονται ή αποσιωπώνται.

    Ήδη από το 2010, με την εισαγωγή των μνημονίων, καταλύθηκε σημαντικό κομμάτι της Λαϊκής Κυριαρχίας και του Συντάγματος. Τα μνημόνια  μονιμοποιήθηκαν και  οδήγησαν στην αιμορραγία του ελληνικού λαού και, κυρίως, της  νεολαίας.

    Από τον Μάρτιο του 2020, ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή καταστροφικών, αντιφατικών και παράλογων μέτρων, με πρόφαση την υγεία, που στοχεύουν  : α) στην κατάργηση των ατομικών και συλλογικών – πολιτικών  δικαιωμάτων  β) στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού  και την απορρύθμιση της κοινωνίας   γ) στην  οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση του πολίτη  δ) στον απόλυτο έλεγχο του ατόμου

    Έτσι, με πρόσχημα την υγεία, η κυβέρνηση επέβαλε  την απαγόρευση των πολιτικών συναθροίσεων και έφτασε μέχρι τον έλεγχο της αναπνοής των πολιτών.

    Από το αρχικό νεοφιλελεύθερο «δόγμα» της ατομικής ευθύνης σταδιακά μας κατευθύνουν  στον απόλυτο ψηφιακό έλεγχο του πληθυσμού, όπου το πρόσωπο καταργείται. Η ψηφιοποίηση του ελέγχου του πληθυσμού μέσω των πιστοποιητικών θα εξελιχτεί με ταχύτητα που θα θυμίζει την έκρηξη του Βεζούβιου και την καταστροφή της Πομπηίας.

    Η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, μετέτρεψε τα νοσοκομεία αποκλειστικά σε μονάδες covid, αποκλείοντας από αυτά πολίτες με άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών και η έλλειψη προσωπικού, η διασπορά του ιού στους εμβολιασμένους εργαζόμενους,  αποδεικνύουν ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η υγεία αλλά η καταστρατήγηση του δικαιώματος στην εργασία και  η ιδιωτικοποίηση της υγείας. Αρχή ιδιωτικοποίησης είναι και η πληρωμή των υποχρεωτικών ράπιντ τεστ από τους εργαζόμενους.

    Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και η απαραίτητη εν επιγνώσει συναίνεση στις ιατρικές πράξεις καταλύεται μέσα από άμεσους ή έμμεσους εκβιασμούς και απειλές.

    Η κυβέρνηση προχωρά σε περιορισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων και των μετακινήσεων των πολιτών, επιβάλλοντας πρόστιμα, ενώ συγχρόνως εμπαίζει τους πολίτες, στοιβάζοντάς τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στις σχολικές αίθουσες.

    Το δικαίωμα στην απεργία και η διαμαρτυρία των πολιτών «ποινικοποιείται». Η καταστολή γενικεύεται. Με την πρόσφατη ΚΥΑ, όπου ο «ένας ελέγχει τον άλλον», οδηγούμαστε στον κοινωνικό κανιβαλισμό και ξεφεύγουμε από κάθε έννοια συντεταγμένης κοινωνίας. Είναι αδιανόητο να μπορεί ο οποιοσδήποτε ιδιώτης να ασκεί δημόσια εξουσία (έλεγχο ταυτοπροσωπίας).

    Η τρομοκρατία της προπαγάνδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης συμπληρώνεται από αστυνομικά  μέτρα, που μεταμφιέζονται σε υγειονομικά, τα οποία όχι μόνο δεν αποδίδουν, αλλά επιφέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα έκτακτα μέτρα συνεχώς βαθαίνουν και η έκτακτη κατάσταση μονιμοποιείται. Ο αρχικός φόβος των πολιτών για την υγεία τους μετατρέπεται σε τρόμο για τα πρόστιμα καιγια την απώλεια της εργασίας τους.

    Η αναζήτηση της αλήθειας και η ελεύθερη έκφραση διώκονται.  Οι αποφάσεις των «ακαταδίωκτων» γίνονται δόγματα. Υπονομεύεται η ελευθερία σκέψης και συνείδησης και τα θρησκευτικά δικαιώματα καταπατώνται. Οι παραδόσεις του λαού που έχουν ζυμωθεί με την λαϊκή συνείδηση ξεριζώνονται βίαια και η πνευματικότητα αποστειρώνεται.

    Ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αποτελεί ένα ιδιόμορφο απαρτχάιντ. Στην εργασία και στην κοινωνική ζωή  γίνονται υποχρεωτικοί  διαγνωστικοί έλεγχοι σε ανεμβολίαστους πολίτες, την ώρα που οι εμβολιασμένοι πολίτες νοσούν και μεταδίδουν χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Νομιμοποιείται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων φοιτητών από τα πανεπιστήμια, υποστηρίζονται οι παράνομες απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Τα υγειονομικά πιστοποιητικά είναι εργαλεία ελέγχου και κοινωνικού αποκλεισμού, χωρίς να πιστοποιούν την υγεία των πολιτών.

    Η ασυδοσία της κυβέρνησης φτάνει μέχρι το σημείο να αποκλείει τους ανεμβολίαστους πολίτες από τις συναθροίσεις και συλλογικές διαδικασίες (συγκεντρώσεις γονέων και κηδεμόνων, συνελεύσεις, σεμινάρια), αν και  αποτελούν το πλήρως ελεγμένο τμήμα του πληθυσμού, μέσω των επαναλαμβανόμενων διαγνωστικών ελέγχων.

    Στο χώρο της Παιδείας,ένας πλήρης φασιστικός ανορθολογισμός επικρατεί. Το self test αποτελούσε ασφαλές μέτρο για όλους την περσινή χρονιά. Φέτος, συνεχίζει να αποτελεί ασφαλές μέτρο για τους μαθητές,  ενώ συγχρόνως απαιτείται rapid test για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και κανένας έλεγχος για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.

    Τα τμήματα των 27 (και πλέον) μαθητών δεν σπάνε, αντίθετα γίνονται συγχωνεύσεις και άλλων τμημάτων.

    Το Υπουργείο προωθεί την  αντιπαιδαγωγική τηλεκπαίδευση, χωρίς να ενδιαφέρεται για την μάθηση και την ψυχική υγεία των παιδιών μας.

    Με το edupass ο μαθητής και ο εκπαιδευτικός παραχωρούν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα, κωδικοποιούνται, ελέγχονται πλήρως, εξαρτώμενοι από μια ψηφιακή ένδειξη για την παρουσία τους ή όχι στο σχολείο.

    Ο δημόσιος χαρακτήρας του σχολείου υπονομεύεται. Η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων με την κατηγοριοποίηση των σχολείων  και την μετατροπή τους σε «σχολεία- επιχειρήσεις» καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση διαμορφώνει το πλαίσιο για την υποχρηματοδότηση των σχολείων και την λειτουργία τους με όρους της αγοράς.

    Η οικονομία της χώρας έχει καταρρεύσει. Η πολιτική επιδομάτων επιβίωσης προς τους επαγγελματίες και εργαζομένους λόγω των «τυφλών» και παρατεταμένων lockdown, αντιστρέφεται σε μαζική πτώχευση του λαού. Οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί θα γενικευτούν.

    Σε διεθνές επίπεδο, οι δυνάμεις των ελίτ, κερδίζουν μια πρωτοφανή μάχη απέναντι στην εργασία και στην δημοκρατία,  που έχει τη βιαιότητα μιας νέας  «πρωταρχικής συσσώρευσης». Τα δημοκρατικά δικαιώματα στη Δύση καίγονται. Η τηλεργασία ως μέθοδος ολοκληρωτικού ελέγχου και πλήρους απομόνωσης των εργαζομένων, αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο, όπως και η συγκεντροποίηση κεφαλαίου και επιχειρήσεων, καθώς και τα κέρδη πολλών πολυεθνικών και συγκεκριμένων κλάδων.

    Ως παιδαγωγοί, γονείς,πολίτες και ως άνθρωποι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στον αυταρχισμό και την επιβολή της νέας μη κανονικότητας.

    Είμαστε αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι οι νέες υποχρεωτικότητες και ο αυταρχισμός αφορά όλους μας, ότι ο διαχωρισμός των πολιτών δημιουργείται σκόπιμα, ότι η  αρχική επίθεση σε ένα μέρος των πολιτών (των «νέων μαύρων προβάτων» της κοινωνίας) γενικεύεται σταδιακά και ότι με πολλούς τρόπους ο κάθε πολίτης μπορεί να  βρεθεί στην «άλλη πλευρά». Είμαστε αντίθετοι με την αντισυνταγματική διάκριση των πολιτών, με την οποία η κοινωνία μας μεταβάλλεται σε ρατσιστική και ολοκληρωτική κοινωνία.

    Είμαστε ο κοινωνικός χώρος που θα αντισταθεί και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο την Δημοκρατία, τις δυνάμεις της ελευθερίας και της εργασίας. Είμαστε αυτοί που θα στηρίξουμε τον αγώνα κάθε επαγγελματικού κλάδου, κοινωνικής ομάδας και προσώπου.

     

    Η κίνησή μας δεν εντάσσεται σε κανένα πολιτικό σχήμα ή κόμμα.

     

    Αγωνιζόμαστε για την αυτοδιάθεση του σώματος και της ζωής μας, ενάντια σε κάθε υποχρεωτικότητα, διάκριση και καταναγκασμό που επιβάλλεται από την εξουσία, δήθεν εξ ονόματος της επιστήμης, την ίδια ώρα που καταργείται η ουσία της επιστήμης, που είναι η αμφισβήτηση, ο διάλογος και η έρευνα.

    Υπερασπιζόμαστε το Αυτεξούσιο της ανθρώπινης ύπαρξης ως απαραβίαστη αξία και δεν συναινούμε στην ύβρη που διαπράττεται. Η ζωή  και, ακόμη περισσότερο, η ζωή των παιδιών μας έχει αξία.

     

    Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

     

    Διεκδικούμε και απαιτούμε:

     

    • Την κατάργηση της υποχρεωτικότητας (άμεσης και έμμεσης) ιατρικών πράξεων

     

    • Το τέλος των διακρίσεων ανάμεσα στους πολίτες

     

     

    • Την κατάργηση των πιστοποιητικών κατηγοριοποίησης και ελέγχου των πολιτών

     

    • Υγειονομικά και όχι αστυνομικά μέτρα. Δημόσια υγεία. Αναβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης και συγκρότηση πρωτοβάθμιας υγείας. Δωρεάν τεστ για όλους.

     

     

    • Κατάργηση του νόμου Κεραμέως. Οι αποφάσεις στους συλλόγους διδασκόντων. Όχι στην αξιολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση. Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων.

     

    • Ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, που θα συμβάλλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην κριτική σκέψη και τη δημιουργία ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών.

    Την Ιδρυτική Διακήρυξη υπογράφουν οι παρακάτω παιδαγωγοί:

     

    Επώνυμο Όνομα Ειδικότητα Νομός
    1 Αγγελάκης Γρηγόρης ΠΕ80 Καβάλας
    2 Αδαμοπούλου Αθηνά ΠΕ79.01 Αχαΐας
    3 Αθανασούλα Ελένη ΠΕ81 Χαλκιδικής
    4 Αναγνώστου Μαρία ΠΕ70 Σερρών
    5 Αναστασίου Στυλιανός ΠΕ86 Αιτωλοακαρνανίας
    6 Ανδρεόπουλος Δημήτρης ΠΕ88.05 Αχαΐας
    7 Αντωνάτου Μαρία ΠΕ79.01 Αχαΐας
    8 Αντωνοπούλου Βασιλική ΠΕ60 Θεσσαλονίκης
    9 Αποστολίδου Όλγα ΠΕ01 Βοιωτίας
    10 Αραχωβίτου Ελένη ΠΕ83 Αχαΐας
    11 Αυγουστάτου Μαρία ΠΕ11 Κεφαλληνίας
    12 Βαγιόπουλος Κωνσταντίνος ΠΕ03 Αττικής
    13 Βαμβακερός Τριαντάφυλλος ΠΕ80 Εβρου
    14 Βαράτη Κυριακή ΠΕ 07 Δράμας
    15 Βαρσαμίδου Μαρία ΠΕ01 Αιτωλοακαρνανίας
    16 Βαφειάδου Κωνσταντία ΠΕ87.09 Σερρών
    17 Βελαώρα Βασιλική ΠΕ60 Αττικής
    18 Βελησσαρίου Καλλιόπη ΠΕ87.03 Αττικής
    19 Βεργή Στυλιανή ΠΕ06 Αττικής
    20 Βλαχογιάννη Μαρία ΠΕ06 Αχαΐας
    21 Βλαχολιά Μαρία-Παναγιώτα ΠΕ04.02 Λακωνίας
    22 Βλάχου Χαραλαμπία ΠΕ06 Βοιωτίας
    23 Βουλμε Σοφία ΤΕ01.19 Καβάλας
    24 Γαβριήλ Κωνσταντίνος ΠΕ 80 Ηλείας
    25 Γεωργιάδης Χρήστος ΠΕ06 Αττικής
    26 Γεωργίου Μαίρη ΠΕ11 Αττικής
    27 Γιακομίδης Σωτήριος ΠΕ86 Ευβοίας
    28 Γιαλαγκολίδου Μαρία ΠΕ02 Αττικής
    29 Γιαλή Σοφία ΠΕ70 Αχαΐας
    30 Γιαννακάκη Μαρίνα-Στεφανία ΠΕ70 Αττικής
    31 Γιαννακοπούλου Μαρία ΠΕ60 Αχαΐας
    32 Γκίκας Αθανάσιος ΠΕ03 Αττικής
    33 Γκιντιδου Ελένη ΠΕ02 Θεσσαλονίκης
    34 Γκλαβάκη Αθανασία ΠΕ01 Θεσσαλονίκης
    35 Γκόγκα Δήμητρα ΠΕ60 Αττικής
    36 Γκόκας Ιωάννης ΠΕ70 Άρτας
    37 Γκοτσοπούλου Μαρία ΠΕ70 Αχαΐας
    38 Γκουρβέλος Παναγιώτης ΠΕ01 Αχαΐας
    39 Γούγουλα Αντωνία ΠΕ11 Αττικής
    40 Γούσιου Μαρία ΠΕ87.02 Θεσσαλονίκης
    41 Γραμμένου Εμμανουλία ΠΕ70 Θεσσαλονίκης
    42 Γράμπας Κωνσταντίνος ΠΕ79.01 Αττικής
    43 Γρατσία Έλλη ΠΕ70 Αττικής
    44 Γρηγοριάδης Συμεών ΠΕ06 Μαγνησίας
    45 Δάμπαση Αικατερίνη ΠΕ11 Αττικής
    46 Δάρας Αλέξανδρος ΠΕ80 Ιωαννίνων
    47 Δάρατζη  Κωνσταντία-Χριστίνα ΠΕ80 Σερρών
    48 Δάρλας Δημήτριος ΠΕ11 Ευβοίας
    49 Δημάδης Ιωάννης ΠΕ11 Ηρακλείου
    50 Δημητρούλη Ελένη ΠΕ80.01 Αχαΐας
    51 Δημόπουλος Δημήτριος ΠΕ04.04 Αττικής
    52 Δικταπάνης Κωνσταντίνος ΠΕ86 Δράμας
    53 Ελευθεριάδου Σουμέλα ΠΕ70 Σερρών
    54 Έξαρχος Γεώργιος ΠΕ02 Άρτας
    55 Ζαφειρόπουλος Ανδρέας ΠΕ01 Αχαΐας
    56 Ζησος Πρωιος ΠΕ08 Λέσβου
    57 Ζουλινάκη Ευαγγελία ΠΕ70 Αττικής
    58 Θεοδωρής Μιχαήλ ΠΕ86 Βοιωτίας
    59 Ιωαννίδης Χρήστος ΠΕ03 Αχαΐας
    60 Ιωάννου  Σωτήρης ΠΕ02 Αττικής
    61 Καλαϊτζίδης Ἰωάννης ΠΕ90 Θεσσαλονίκης
    62 Καλαμάρα Σοφία ΠΕ11 Κοζάνης
    63 Καμπούρη Σοφία ΠΕ60 Θεσσαλονίκης
    64 Καπέτα Γλυκερία ΠΕ70 Πιερίας
    65 Κάππου Ελένη ΠΕ11 Αττικής
    66 Καραγιάννη Μαρία ΠΕ07 Κεφαλληνίας
    67 Καραδήμου Αυγερινή ΠΕ60 Δράμας
    68 Καραΐσκος Kώστας ΠΕ03 Ροδόπης
    69 Καρακασίδου Μυροφόρα ΠΕ03 Πέλλας
    70 Καρβούνη Ελένη ΠΕ01 και ΠΕ02 Αττικής
    71 Καρράς Βασίλειος ΠΕ04.05 Κορινθίας
    72 Κασάπη Φωτεινή ΠΕ81 Σερρών
    73 Κασμερίδης Νικόλαος ΠΕ80 Δράμας
    74 Κάσση Κυριακή ΠΕ91.01 Αττικής
    75 Κάσσης Δημήτριος ΠΕ06 Αττικής
    76 Κασσιανού Ζωίτσα ΠΕ02 Αχαΐας
    77 Κατσαβού Καίτη ΠΕ87.02 Θεσσαλονίκης
    78 Κατσαρού Κωνσταντίνα ΠΕ01 Καβάλας
    79 Κατσιαούνη Συραγώ ΠΕ25 Κοζάνης
    80 Κέφαλου  Μαρία ΠΕ04.04 Αχαΐας
    81 Κίγκας Χρήστος ΠΕ87.01 Ιωαννίνων
    82 Κλαρουδα Αικατερίνη ΠΕ60 Βοιωτίας
    83 Κλωνής Λεωνίδας ΠΕ88.02 Αχαΐας
    84 Κοζιώρης Ιωάννης ΠΕ 79.01 Αχαΐας
    85 Κόρδα  Ευαγγελία ΠΕ02 Αττικής
    86 Κορδάτου Μαρίνα ΠΕ02 Άνδρου
    87 Κοτσά Αθανασία ΠΕ02 Αχαΐας
    88 Κότσαλη Ανθή ΠΕ06 Αχαΐας
    89 Κουγιουμτζόγλου Δημήτριος ΠΕ02 Καβάλας
    90 Κουμπή Μερόπη ΠΕ05 Καβάλας
    91 Κουρκουμέλη Γερασιμίνα ΠΕ08 Αχαΐας
    92 Κούρτογλου Μάρθα ΠΕ04.04 Σερρών
    93 Κυδωνιάτου Πηνελόπη ΠΕ70 Λέσβου
    94 Κυριακοπούλου Τατιανή ΠΕ11 Αττικής
    95 Κωσταγιαννακοπούλου Μαρία ΠΕ79.01 Αττικής
    96 Κωστακοπούλου Ευαγγελία ΠΕ07 Ηρακλείου
    97 Λαμπρινού Ευαγγελία ΠΕ03 Εβρου
    98 Λαμπροπούλου Αναστασία ΠΕ86 Αιτωλοακαρνανίας
    99 Λαμπροπούλου Αναστασία ΠΕ86 Αιτωλοακαρνανίας
    100 Λιότσιος Βασίλης Βασίλης ΠΕ80 Κυκλάδων
    101 Λουκόπουλος Βασίλειος ΠΕ08 Αιτωλοακαρνανίας
    102 Λυκουρίνα Αυγουστίνα ΠΕ91.02 Ηρακλείου
    103 Λυμπεροπούλου Χαρίκλεια ΠΕ79.01 Αχαϊας
    104 Μαγγενάκης Αριστείδης ΠΕ 88.04 Σερρών
    105 Μάγκου Ιουλία ΠΕ82 Θεσσαλονίκης
    106 Μαλλιαρού Μαρία ΠΕ70 Βοιωτίας
    107 Μαμάκος Ιωάννης ΠΕ03 Αττικής
    108 Μαμάκου Μαρία ΠΕ11 Αττικής
    109 Μαμασούλας Χρήστος ΠΕ04.04 Αιτωλοακαρνανίας
    110 Μανίκας Βασίλειος ΠΕ02 Κεφαλληνίας
    111 Μανώλη Κανέλλα ΠΕ01 Λακωνίας
    112 Μαραγκού Ιωάννα ΠΕ81 Αχαΐας
    113 Μαστρογιάννη Ανδρομάχη ΠΕ70 Αιτωλοακαρνανίας
    114 Μαυρίδου Ιουλία ΠΕ06 Σερρών
    115 Μαυρομμάτη Όλγα ΠΕ60 Κέρκυρας
    116 Μερτζανίδου Δέσποινα ΠΕ 04.04 Κορινθίας
    117 Μηνάογλου Κωνσταντίνος ΠΕ 70 Χαλκιδικής
    118 Μητούδη Μαρία ΠΕ60 Ροδόπης
    119 Μητρέλη Γεωργία ΠΕ11 Αχαΐας
    120 Μιντιλογλίτη Κωνσταντίνα ΠΕ79.01 Αχαΐας
    121 Μιστριώτης Δημήτριος ΠΕ 08 Λέσβου
    122 Μίχου  Κατερίνα ΠΕ05 Αχαΐας
    123 Μονιάκη Χρυσούλα ΠΕ60 Χανίων
    124 Μουρμούρα Αικατερίνη ΠΕ07 Θεσσαλονίκης
    125 Μουρτά Παρασκευή ΠΕ70 Αχαΐας
    126 Μούσκουρης Βασίλης ΠΕ79.01 Λέσβου
    127 Μπαλλα Ιωάννα ΠΕ06 Αττικής
    128 Μπαλλή Χαρίκλεια ΠΕ02 Αττικής
    129 Μπαλτζή Στυλιανή ΠΕ60 Αττικής
    130 Μπαμπαλή Αλεξάνδρα ΠΕ60 Βοιωτίας
    131 Μπαμπατζιάνη Χρυσούλα ΠΕ86 Θεσσαλονίκης
    132 Μπατζιάκας Γιώργος ΠΕ81 Αττικής
    133 Μπεκιάρη Όλγα ΠΕ87.01 Αττικής
    134 Μπένος Σπυρίδων ΠΕ 11 Αττικής
    135 Μπουργάνη Βασιλική ΠΕ70 Αιτωλοακαρνανίας
    136 Μπούσια Φωτεινή ΠΕ82 Αχαΐας
    137 Μποχώτης Φώτιος ΠΕ70 Σερρών
    138 Νικολάου Ελένη ΠΕ06 Αχαΐας
    139 Νικολοπούλου Αριστέα ΠΕ88 Αχαΐας
    140 Νταριβιανάκη Άννα Κλαούντια ΠΕ25 Θεσσαλονίκης
    141 Ξυφάρη Αναστασία ΠΕ01 Χανίων
    142 Παγκάλου Θεοδώρα ΠΕ78 Καβάλας
    143 Παϊσίου Γλυκερία ΠΕ70 Αιτωλοακαρνανίας
    144 Παναγόπουλος Βασίλης ΠΕ86 Ευρυτανίας
    145 Παναγοπούλου Γρηγορία ΠΕ07 Δράμας
    146 Παπαγεωργίου Ειρήνη ΠΕ87.02 Ιωαννίνων
    147 Παπαγιαννάκη Παρασκευούλα ΠΕ11 Αττικής
    148 Παπαδημητρίου Λευτέρης ΠΕ79 Λακωνίας
    149 Παπαδημητρίου Μαίρη ΠΕ11 Αττικής
    150 Παπαδιαμαντοπούλου-Μαγδαληνού Μυρσίνη ΠΕ70 Ηλείας
    151 Παπαδόπουλος Αθανάσιος ΠΕ07 Βοιωτίας
    152 Παπαδοπούλου Άννα ΠΕ04.04 Αχαΐας
    153 Παπαδοπούλου Μαρία ΠΕ02 Δράμας
    154 Παπαζάνη Αγγελική ΠΕ02 Αττικής
    155 Παπαϊωάννου Ευγενία ΠΕ79.01 Αττικής
    156 Παπακωνσταντίνου Αναστασία ΠΕ78 Θεσσαλονίκης
    157 Παπανικολάου Αναστασία ΠΕ70 Χαλκιδικής
    158 Παπασταθάκη Παναγιώτα ΠΕ79.01 Λακωνίας
    159 Παπουλής Κωνσταντίνος ΠΕ81 Αττικής
    160 Παππά Αμαλία ΠΕ60 Βοιωτίας
    161 Παππάς Κώστας ΠΕ83 Αττικής
    162 Παππάς Κωνσταντίνος ΠΕ83 Αττικής
    163 Πασχαλίδου Μαρία ΠΕ78 Θεσσαλονίκης
    164 Παυλίδη Μαρία ΠΕ07 Αττικής
    165 Πεγκλιδου Μαρία ΠΕ02 Θεσσαλονίκης
    166 Περβανίδου Παναγιώτα ΠΕ04.01 Δράμας
    167 Περδικάκη Λεμονιά ΠΕ06 Πιερίας
    168 Πεχτελιδου Αναστασία ΠΕ04.04 Ξάνθης
    169 Πολυχρονόπουλος Παναγιώτης ΠΕ70 Λευκάδας
    170 Πρόγκα Ελένη ΠΕ03 Αχαΐας
    171 Προγούλης Νίκος ΠΕ80 Λακωνίας
    172 Πρόιτση Πετρούλα ΠΕ70 Κεφαλληνίας
    173 Ρακιτζής Επαμεινώνδας ΠΕ03 Καβάλας
    174 Σαββίδου Μαρία ΠΕ02 Δράμας
    175 Σαλούπη Φωτεινή ΠΕ70 Ροδόπης
    176 Σαρακίνη Κονδύλω ΠΕ60 Αχαΐας
    177 Σιούλη Μαρία ΠΕ02 Ιωαννίνων
    178 Σίτα Αποστολία ΠΕ02 Αχαΐας
    179 Σκιώτη Ματίνα ΠΕ70 Αχαΐας
    180 Σκλαβούνος Παντελής ΠΕ79.01 Αττικής
    181 Σουλιμέτσης Δημοσθένης ΠΕ82 Καρδίτσας
    182 Σπύρου Σοφία ΠΕ78 Θεσσαλονίκης
    183 Σταθάτου Ροδαμάνθη ΠΕ11 Κεφαλληνίας
    184 Σταυροπούλου Σταυρούλα ΠΕ60 Αχαΐας
    185 Στρύφων Αλέξανδρος ΠΕ11 Θεσσαλονίκης
    186 Σύρου Γεωργία ΠΕ60 Βοιωτίας
    187 Τζαβάρας Πάνος ΠΕ 84 Αχαΐας
    188 Τζελιτζόγλου Καλλιόπη ΠΕ60 Δράμας
    189 Τζιβένης Χρήστος ΠΕ03 Καβάλας
    190 Τζιόβα  Πολυξένη ΠΕ 88.04 Αιτωλοακαρνανίας
    191 Τσαβαρής Παχώμιος ΠΕ01 Λέσβου
    192 Τσαλίκογλου Νικολέττα ΠΕ01 Δράμας
    193 Τσάμη Νεκταρία ΠΕ71 Σερρών
    194 Τσάμπρα Αναστασία ΠΕ60 Νάξου
    195 Τσεκούρα Κωνσταντίνα ΠΕ60 Αχαΐας
    196 Τσέλιος Διονύσιος ΠΕ88.02 και ΠΕ04.02 Αχαΐας
    197 Τσεπενέκας Παναγιώτης ΠΕ81 Αττικής
    198 Τσερώνη Καλλιρρόη ΠΕ80 Λακωνίας
    199 Τσορτανίδης Δημήτριος ΠΕ11 Κυκλάδων
    200 Τσουγκράνης Κώστας ΠΕ03 Θεσσαλονίκης
    201 Τσουκαλά Σπυριδούλα ΠΕ60 Αχαΐας
    202 Τσούλου Αριστέα ΠΕ02 Αττικής
    203 Τσώνης Κωνσταντίνος ΠΕ86 Βοιωτίας
    204 Τσώνου Ελένη ΠΕ70 Αττικής
    205 Τυχόλα Ελένη ΠΕ06 Δράμας
    206 Υδραίου Μαρία ΠΕ02 Αττικής
    207 Φαϊτατσίδου Σουλτάνα ΠΕ60 Ξάνθης
    208 Φανουργιάκη Ερωφίλη ΠΕ06 Δωδεκανήσου
    209 Φαρφαρατζή Δέσποινα ΠΕ02 Ευρυτανίας
    210 Φέκας Χρήστος ΠΕ88.04 Θεσσαλονίκης
    211 Φιλιπποπούλου Σοφία ΠΕ70 Ευβοίας
    212 Φουσέκη Ιωάννα ΠΕ70 Μεσσηνίας
    213 Φρατζεσκάκη Σταυρούλα ΠΕ04.01 Αττικής
    214 Φύτρου Εμμανουέλα ΠΕ60  Αττικής
    215 Χαλάτση Ελένη ΠΕ60 Αιτωλοακαρνανίας
    216 Χαντζή Ισμήνη Θεατρολόγος Αττικής
    217 Χαραλαμποπούλου Λουκία ΠΕ60 Βοιωτίας
    218 Χαρτίου Γεωργία ΠΕ02 Σερρών
    219 Χατζή Πετρούλα ΠΕ06 Γρεβενών
    220 Χατζηαποστόλου Παρασκευή ΠΕ70 Αττικής
    221 Χατζηβασιλειάδου Σουλτάνα ΠΕ07 Αττικής
    222 Χατζηλιάδου Όλγα ΠΕ60 Καβάλας
    223 Χατζουρίδου Άννα ΠΕ78  Σερρών
    224 Χριστοπούλου Βασιλική ΠΕ06 Αττικής
    225 Χριστοπούλου Αγνή ΠΕ11 Καστοριάς
    226 Χριστοπούλου Μαρία (Μαρίζα) ΠΕ06 Αχαΐας
    227 Χρονοπούλου Χαρίκλεια ΠΕ02 Αχαΐας
    228 Χύτα Μαρία ΠΕ06 Τρικάλων
    229 Ψωμιάδου Ευαγγελία ΠΕ60 Θεσσαλονίκης

     

    Η συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη συνεχίζεται στο e-mail του Μ.Α.Ζ.Ι. mazi.kinisi@gmail.com

    Πρωτοβουλία εκπαιδευτικών Μ.Α.Ζ.Ι.:  https://mazi-kinisi.blogspot.com/

     

    4 Σχόλια

    1. Επιτέλους!!! Κάποιοι μιλούν , ψάχνω ανθρώπους να ενώσουμε τις φωνές μας απέναντι σε αυτόν τον παραλογισμό.
      Είμαι εργαζόμενη από τον χώρο της Υγείας σε αναστολή. Με πονάει η αναστολή για ευνόητους λόγους. Αυτό που με διαλύει όμως είναι η αυθαιρεσία, η καθημερινή βία, ο παραλογισμός και ακόμη περισσότερο η σιωπή μας…

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας