Είπαμε στον Ερντογάν κράτα τους φυλακή; Δεν είπαμε!

2237
ερντογάν

Κάπως έτσι μπορεί να συμπυκνωθούν τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Μέγαρου Μαξίμου για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών. Μια ανακοίνωση που εμφανίζει την απελευθέρωσή τους ως κυβερνητικό επίτευγμα, παραθέτοντας γεγονότα και δραστηριότητες αυτονόητες για κάθε κυβέρνηση σε μια οποιαδήποτε ανάλογη περίπτωση.

Καθώς με την ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι η απελευθέρωση των δύο υπήρξε συνέπεια διπλωματικών χειρισμών, παρατίθενται μια σειρά επαφών μεταξύ των δύο χωρών από το 2015 μέχρι σήμερα, που φανερώνουν ότι η κυβέρνηση δημιούργησε φιλικές σχέσεις με τη γείτονα. Κι αν πάρουμε υπόψη πως πρόκειται για κοινότοπες επαφές και δραστηριότητες, το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως πρέπει να συγχαρούμε τους Τσίπρα και Κοτζιά που δεν διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, πόσο μάλλον δεν έβαλαν τον Καμμένο να κάνει κάναν πόλεμο!

Φυσικά, τσιμουδιά στην ανακοίνωση για τη συμμαχία με ΗΠΑ, Ισραήλ και Αίγυπτο που στρέφεται σαφώς κατά της Τουρκίας. Θα χάλαγε το στόρι.

Εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό, οι φωστήρες του Μαξίμου κάνουν πως δεν ξέρουν ότι με την ενέργεια αυτή ο Ερντογάν επιχειρεί να δείξει μια άλλη θετική εικόνα κυρίως προς τους Ευρωπαίους, σε μια κρίσιμη στιγμή κατά την οποία αντιμετωπίζει τον αμερικανικό εμπορικό πόλεμο.

Και εμφανίζοντας τις στοιχειώδεις ενέργειες που κάθε κυβέρνηση θα έκανε για την απελευθέρωση μελών των ενόπλων δυνάμεών της που κρατούνταν όμηροι, ουσιαστικά καμαρώνει γιατί ζητούσε από τον Ερντογάν να τους απελευθερώσει!

Βρε τα θεριά τ’ ανήμερα! Ώστε αυτό ζητούσαν από τον Ερντογάν. Λες και θα σκεφτόταν κανένας πως θα του έλεγαν να τους κρατήσει στη φυλακή!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας