Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ

4149
θεοδωράκης

Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε εφ’ όλης της ύλης με αφορμή το νέο του βιβλίο “Μονόλογοι στο λυκαυγές”.
Μεταξύ άλλων είπε:” Ο Σόϊμπλε μας κουνάει το χέρι επειδή έχουμε υπογράψει. Είμαστε ραγιάδες και έχουμε εξευτελιστεί. Αυτός μαζί με τη Μέρκελ και τους άλλους είναι σαρκοφάγα ζώα. Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία: όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός θεωρείται πατριώτης”.
Γι’ αυτό και η πρόταση του είναι Ελλάδα να έχει ουδέτερη θέση στο διεθνές περιβάλλον. Θυμήθηκε κάποια στιγμή το υπόμνημα του το 2011 προς τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια: “Είχα τονίσει πως οι όροι των συμβάσεων που έχουν υπογράψει οι ελληνικές κυβερνήσεις με τους δανειστές τους είναι αθέμιτοι και παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Με τα μνημόνια έχει δεσμευτεί το σύνολο της περιουσίας του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου κανένας μνημονιακός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι πατριώτης”.
Με το χέρι στη καρδιά, ποιος είναι ο μεγαλύτερος του φόβος: “Έχω συμφιλιωθεί με τον Χάρο. Είναι φιλαράκος μου. Ξέρετε, είχα πάντα φοβία για τον κουρέα. Δεν μπορούσα να μου πιάνει το κεφάλι και να με στριφογυρίζει. Επίσης, ξέρετε, λόγω ύψους δεν μπορούσα ποτέ να υποκλιθώ. Ήμουν και είμαι ανεξάρτητος. Και αυτό είναι δύσκολο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας