Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος. Ιστορικό ρεκόρ στα “εργατικά ατυχήματα”

927
εργάτη

Ακόμη δύο οικοδόμοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα της δουλειάς, ανεβάζοντας τον αριθμό των εργαζομένων που έχουν σκοτωθεί σε “εργατικά ατυχήματα” από την αρχή της χρονιάς σε 21. Περίπου δύο ανά εβδομάδα, που σημαίνει μακάβριο ιστορικό ρεκόρ.

Πρόκειται για δύο εργάτες στη Λάρισα, έναν 59χρονο και έναν 52χρονο.

Ο πρώτος, αλβανικής καταγωγής, ήταν εργοδηγός σε κατασκευαστική εταιρεία της Λάρισας, δούλευε σε έργα σύνδεσης του αγωγού φυσικού αερίου με επιχείρηση κατασκευής μπύρας, στο δρόμο Λάρισας – Συκουρίου, και παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο δεύτερος, επίσης αλλοδαπός, εργαζόταν σε έργα ασφαλτόστρωσης στον δρόμο Γυρτώνης – Μακρυχωρίου, έξω από την πόλη της Λάρισας, και παρασύρθηκε από φορτηγό, τραυματίστηκε θανάσιμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

Εν τω μεταξύ, έναν ακόμη εργαζόμενος τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για ηλεκτρολόγο, ο οποίος, κατά τη διάρκεια εργασιών το μεσημέρι της Τρίτης σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο, δέχτηκε στο κεφάλι κομμάτι μεταλλικού στύλου που αποκολλήθηκε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι από νευροχειρουργούς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας