Δυναμική παρέμβαση ΛΑ.Ε-Παν. Λαφαζάνη στο Κεντρικό Κατάστημα ΔΕΗ Ηρακλείου Κρήτης

1367

Παν. Λαφαζάνης: “Όχι στις αποκοπές ρεύματος. Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ζωή. Η αποκοπή του δολοφονία”.

Δυναμική και αγωνιστική παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή (02/11), η Λαϊκή Ενότητα Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Παν. Λαφαζάνη στο Κεντρικό Κατάστημα της ΔΕΗ, στο Τσαλικάκι Ηρακλείου, ενάντια στις αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος που πλήττουν τα μικρομεσαία και φτωχότερα νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν πανό της ΛΑ.Ε, με αναγραμμένα τα εξής: “Ρεύμα φτηνό για το Λαό” “Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα” “ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ”.

Μετά την διαμαρτυρία, η οποία συνάντησε καθολική αποδοχή των πολιτών στην ουρά της ΔΕΗ, αλλά και των εργαζομένων στην επιχείρηση, ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, έκανε την παρακάτω δήλωση: “Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ζωή. Η αποκοπή του ισοδυναμεί με δολοφονία.

Είμαστε αντίθετοι στις αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Πρέπει να υπάρξουν γενναίες ρυθμίσεις, για να μπορούν να ανταποκριθούν τα φτωχότερα νοικοκυριά και οι αδύναμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αν χρειαστεί, να δίδεται μακρά περίοδος χάριτος για τα φτωχά και ανήμπορα νοικοκυριά.

Ο αγώνας μας είναι όχι μόνο δίκαιος αλλά και αναπτυξιακός. Ενιαία, δημόσια ΔΕΗ που θα λειτουργεί σε όφελος του ελληνικού λαού και της ελληνικής οικονομίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας