Δυναμική κινητοποίηση στα δικαστήρια της Ρόδου για την αποτροπή πλειστηριασμού

1894
ρόδου

Περί τα 100 άτομα βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη (22/03) στα δικαστήρια της Ρόδου και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός από τον ΕΦΚΑ, του οικοπέδου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου που βρίσκεται κάτω από την ΕΡΤ, για οφειλές προς τον ασφαλιστικό φορέα της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. μαζί με τις προσαυξήσεις).
Όπως είχαν κάνει γνωστό τα μέλη της διοίκησής της σε συνέντευξη Τύπου πριν από λίγες ημέρες, ο πλειστηριασμός επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα παρά τις δραματικές εκκλήσεις τους προς την τοπική διεύθυνση του ΙΚΑ να αναβληθεί ώστε να μπορέσουν να κάνουν χρήση του νέου νόμου.

Έτσι λοιπόν λίγο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα περί τους 100 εργαζομένους μαζί με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών φορέων όλων των βαθμίδων (ΓΣΕΕ, Εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδία, τοπικό σωματείο), πραγματοποιηθούν παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο του αίθριου των δικαστηρίων της Ρόδου παρεμβαίνοντας ώστε να μην γίνει η διαδικασία του πλειστηριασμού.
Χαρακτηριστικό είναι ότι απέκλεισαν τις εισόδους, ενώ τοποθέτησαν και σχετικό πανό κατά των πλειστηριασμών.
Επίσης ενημέρωσαν σχετικά τον συμβολαιογράφο που ανέλαβε την υπόθεση κ. Γιώρτσο.
Η όλη διαδικασία του πλειστηριασμού πάντως βρίσκεται  αυτή την ώρα σε πλήρη εξέλιξη.
Ώρα 17:00 – Νεότερη ενημέρωση
Λόγω της δυναμικής κινητοποίησης ματαιώθηκε οριστικά ο πλειστηριασμός του ακινήτου της ΕΑΣΔ, αφού έληξε στις 17:00 η σχετική προθεσμία.






*Πηγή: Εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ – Ηλεκτρονική έκδοση (rodiaki.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας