Δυναμικές παρεμβάσεις ΛΑΕ και Κινήματος ανέστειλαν 17 πλειστηριασμούς

2359
παρεμβάσεις

Μετά από δυναμική συγκέντρωση και παρέμβαση εκατοντάδων μελών της ΛΑΕ, της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών», της Περιφερειακής παράταξης “Ανυπότακτη Αττική“, η οποία έδωσε μαζικό-αγωνιστικό παρόν και της δημοτικής παράταξης “Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα” στην είσοδο συμβολαιογραφείου επί της οδού Ακαδημίας 85, αναστάλθηκαν, σήμερα, Τετάρτη, 8/5/2019, 2 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτων λαϊκών κατοικιών, μιας στο Μπουρνάζι με επισπεύδουσα την τράπεζα Πειραιώς και μιας στην Αγ. Παρασκευή με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα.

Επίσης κάτω από την πίεση της εξαγγελίας αυτής της κινητοποίησης ανεστάλησαν άλλοι 15 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (σύνολο 17) σε όλη την Αττική.

Σε αυτή την κινητοποίηση οι συγκεντρωμένοι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα εξεδίωξαν τους αστυνομικούς από την είσοδο του συγκεκριμένου κτιρίου και εν συνεχεία απέτρεψαν διμοιρίες των ΜΑΤ να φτάσουν σε αυτή. Προηγουμένως 10 ακτιβιστές της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών» ανέβηκαν στον όροφο του συγκεκριμένου συμβολαιογραφείου και απαίτησαν από τον συμβολαιογράφο να ανασταλούν οι προγραμματισμένοι να γίνουν από αυτόν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Ελληνικές και ξένες τράπεζες, δημόσιο και Funds με την στήριξη και ενθάρρυνση της κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά και της ΝΔ, που μαζί ψήφισαν την τροπολογία για την καλύτερη προστασία των τραπεζιτών και όχι των υπερχρεωμένων δανειοληπτών συνέχισαν και σήμερα, Τετάρτη, 8/05/2019, με μεγαλύτερη ένταση την αρπαγή λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 978 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 40 πρώτες κατοικίες, που εκπλειστηριάζονται στην Αττική. Κι όλα αυτά ως δώρα του Τσίπρα προς τους τραπεζίτες μια μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση των προεκλογικών «παροχών» του.

Στη συγκέντρωση της Αθήνας συμμετείχε ο Γραμματέας του ΠΣ της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης, η υποψήφια περιφερειάρχης της «Ανυπότακτης Αττικής» Μαριάννα Τσίχλη, αντιπροσωπεία από το «Μέτωπο ανατροπής για την Αθήνα» και πολλοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές από το ψηφοδέλτιο «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής».

 

fznor_soft
nor_soft
nor_soft
fshbty
nor_soft
nor_soft
nor_soft
fznor_soft
sdr_soft
sdr_soft

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας