Η πλευρά Χ.Χαφτάρ κάτοχος στοιχείων μισθοφόρων-τρομοκρατών της συμμαχίας Σάρατζ-Τουρκίας

2367
χαφτάρ

Η Iksra προσπαθεί να ενημερώνει όσο το δυνατόν πληρέστερα τους αναγνώστες της για τις τελευταίες εξελίξεις στην Λιβύη και τις συγκρούσεις που διεξάγονται μεταξύ των δυνάμεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού(LNA) και της νόμιμα, δημοκρατικά εκλεγμένης Βουλής των Αντιπροσώπων, που ηγείται ο Στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ και της καθοδηγούμενς από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και την Τουρκία του Ταγίπ Εντογάν , “νόμιμης” ψευδο-κυβέρνησης της Τρίπολης, του Φαγιέζ αλ Σάρατζ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας από δημοσιογραφικούς κύκλους, ο LNA του Χαλίφα Χαφτάρ, ηγέτη του LNA και του Ακίλα Σάλεχ Αίσα πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κατάφερε να πάρει στην κατοχή του τηλεφωνικές και γραπτές συνομιλίες τρομοκρατών μισθοφόρων, μέσα από τις οποίες έχει στα χέρια του στοιχεία που αφορούν την ταυτότητα και τους μισθούς με τους οποίους πληρώνονται από την ισλαμιστικής επιρροής κυβέρνηση του Φαγιέζ αλ Σάρατζ  και την Τουρκία, όπως και από ποιες χώρες στρατολογούνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο LNA έχει στην κατοχή του τόσο τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων όσο και ποιο εκ των δύο δικτύων κινητής τηλεφωνίας της χώρας χρησιμοποιούν οι μισθοφόροι τρομοκράτες.

Είναι προφανές ότι τόσο η Τουρκία, σύμμαχος της κυβέρνησης του Φαγιέζ αλ Σάρατζ όσο και οι μισθοφόροι τρομοκράτες, δεν έχουν άλλη επιλογή από την χρησιμοποίηση ενός εκ των δύο τηλεφωνικών λιβυκών δικτύων, που είναι είτε το Libyana είτε το Madar.

Η χορήγηση κινητών τηλεφώνων στους μισθοφόρους τρομοκράτες, αποσκοπεί στη μεταξύ τους επικοινωνία εντός Λιβύης, όπως επίσης και με τη Συρία, με στόχο είτε επαφή με οικογενειακά ή φιλικά τους πρόσωπα, κυρίως, όμως, με την στρατολόγηση περισσότερων τρομοκρατών, υποσχόμενοι υψηλούς μισθούς!

Σύμφωνα με έγκρυες δημοσιογραφικές πηγές, ο LNA έχει εντοπίσει τόσο το τηλεφωνικό δίκτυο, τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων αλλά και αρκετούς από τους Σύρους τρομοκράτες που βρίσκονται στη Λιβύη και μάχονται στο πλευρό των πολιτοφυλακών του Σάρατζ και του Τουρκικού στρατού!

Ο LNA, κατά τις ίδιες πηγές, έχει αποκτήσει πρόσβαση στις διασυνδέσεις των στρατολογημένων σύρων μισθοφόρων με τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως το ISIS, την Al Qaida , την Sultan Murad και άλλες.

Όλα τα παραπάνω, θεωρούνται μεγάλη επιτυχία για τον LNA στον αγώνα που διεξάγει για την πλήρη επικράτηση και κυριαρχία του στη Λιβύη.

https://twitter.com/Koutsoukosdim/status/1235537866714906625

https://www.facebook.com/349893405712894/videos/635900367251061/?t=7

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας