Διώξεις χωρίς τέλος κατά Λαφαζάνη: Νέα δίκη για πλειστηριασμούς (21/01/21)

    1566
    Διώξεις χωρίς τέλος

    Πολιτική φίμωση και απομόνωση της iskra από hoaxes και facebook 

     Μετεμφυλιακό κλίμα: Ως «πράκτορα» της Μόσχας καταγγέλλουν το Λαφαζάνη

    Νέα κλήση έλαβε σήμερα, εν μέσω lockdown, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης  να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος στο Δ’ τριμελές πλημμελοδικείο Αθηνών, την Πέμπτη 21/1/21 ώρα 9 π.μ, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν τον μισό ποινικό κώδικα και αφορούν την παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών.

    Μπορεί το κράτος να έχει, σχεδόν, παραλύσει και ο κόσμος να πένεται και να εξαθλιώνεται αλλά η κυβέρνηση σε συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση δεν πτοούνται από τις συνθήκες καραντίνας και της εξάπλωσης του κορονοϊού και συνεχίζουν μέσα σε αυτές τις τρομερές ώρες  να στέλνουν  κλήσεις για νέες δίκες σε όσους και όσες αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την προάσπιση της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών από τους πλειστηριασμούς.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι την κλήση για την δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν συνοδεύει, όπως θα έπρεπε, και το αντίστοιχο κλητήριο θέσπισμα, διότι τάχα του έχει κοινοποιηθεί και γι’αυτό αναγράφεται μόνο ο αριθμός του, 1845/2019!

    Να σημειωθεί ότι μετά την ανωτέρω δίκη, ακολουθεί και άλλη σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις 2/2/21 για παρεμπόδιση πλειστηριασμών  που θα ελάμβαναν  χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο και διεξήγοντο οι πλειστηριασμοί πριν μεταφερθούν από Τσίπρα και Κοντονή στα Συμβολαιογραφεία, ώστε οι πλειστηριασμοί να πραγματοποιούνται απο κεί και πέρα ηλεκτρονικά και εντελώς αδιαφανώς μακριά από τα μάτια των ενδιαφερόμενων και της κοινής γνώμης.

    Τα hoaxes και το facebook φιμώνουν και θέλουν να «κλείσουν» την iskra

    Οι διώξεις κατά Λαφαζάνη δεν σταματάνε μόνο εδώ στις αθρόες δικαστικές περιπέτειες, λόγω του ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με πολλούς συναγωνιστές και συναγωνίστριες του, στο πλαίσιο του κινήματος για την προάσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας, αγωνίζονταν ειρηνικά κατά των πλειστηριασμών.

    Είναι τραγικό ότι την ίδια ώρα η εταιρεία hoaxes και το facebook, με το οποίο συνεργάζεται, εφαρμόζουν μέτρα σε βάρος της iskra, την οποία διευθύνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με στόχο να την φιμώσουν και να την «κλείσουν» επικαλούμενοι παραπλανητικά ότι αναγράφει δήθεν «ψευδής ειδήσεις»!

    Η iskra  θα επανέλθει σύντομα σε αυτήν την απαράδεκτη πολιτικού και λoγοκριτικού χαρακτήρα επιχείρηση των hoaxes και facebook σε βάρος της, η οποία, πέραν από τη δυσφήμηση της, επιδιώκει να την απομονώσει από τους φίλους της στο facebook και να περιορίσει με αθέμιτα μέσα την εμβέλεια της.

    Και «πράκτορας» της Ρωσίας ο Λαφαζάνης…

    Είναι τόση η μανία των κατεστημένων κέντρων κατά Λαφαζάνη ώστε έφτασαν στο σημείο, θυμίζοντας μετεμφυλιακά σκοτεινά χρόνια, να τον παρουσιάζουν και ως «πράκτορα» της Ρωσίας, που μετέχει τάχα δραστήρια στον «υβριδικό πόλεμο», που έχει εξαπολύσει «η Μόσχα κατά της χώρας μας» και τον όποιον « συντονίζουν Ρώσοι πράκτορες».

    Αυτά τα ευφάνταστα και δηλητηριώδη, μεταξύ πολλών άλλων, γράφει στο βιβλίο των εκδόσεων «Πατάκη», υπό το τίτλο «τρίτη Ρώμη», ο συγγραφέας του Αλέξανδρος Μασσαβέτας.

    Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του έχει επιφυλαχθεί να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του σε βάρος του συγγραφέα και του εκδοτικού οίκου του ως άνω βιβλίου, προκειμένου να υπερασπίσει τη πολιτική του πορεία, την τιμή και την υπόληψη του.

    Είναι εντυπωσιακό ότι η μόνη φωνή η οποία διώκεται από χίλιες δυο πλευρές για την πολιτική δραστηριότητα της όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια, είναι η φωνή του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τους ειρηνικούς αντισυστημικούς αγώνες του, ενώ όσοι πρόδωσαν, ξεπούλησαν και κατέκλεψαν το τόπο και τους έλληνες πολίτες, οδηγώντας τη χώρα μας στο γκρεμό, χαίρουν απόλυτης ασυλίας και κυβέρνησαν ή κυβερνούν τη χώρα, λαφυραγωγώντας το κράτος και εκμεταλλευόμενοι για ιδίαν όφελος τα προνόμια της εξουσίας.

    K.M

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας