Δημ.Ινδαρές: «Το δέσιμο είναι ταπείνωση γιατί κανείς δεν αντιστάθηκε»–Βίντεο ντοκουμέντο

1726
ινδαρές
«Δεν τους έχουμε μειώσει, δεν τους έχουμε βρίσει, δεν τους έχουμε επιτεθεί. Μας έχουν επιτεθεί»

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από το Κουκάκι που ακούγεται ο Δημήτρης Ινδαρές κατά την σύλληψη του και των γιων του, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ακούγεται να μιλάει στους άνδρες της ΕΚΑΜ για τον τρόπο που φέρονται και ουσιαστικά ανατρέπει τα όσα έχει υποστηρίξει η αστυνομία, η οποία τόνισε ότι δεν υπήρξε περιστατικό βίας.

 «Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς», ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Ινδαρές στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο σκηνοθέτης με τις χειροπέδες στα χέρια αναφέρει πως έχει δεχθεί χτύπημα από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, ακούγεται να φωνάζει τη στιγμή της αστυνομικής εφόδου ενώ η σύζυγός του φωνάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας