Δημοσκοπικός πόλεμος με εχθρούς τον ΛΑΟ και την ΛΑ.Ε

2194
δημοσκοπήσεις

Πάρε πέντε να μη στα χρωστάω!

Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Δεν είναι μια γερή μούντζα!

Είναι, όμως, κάτι παρόμοιο και ίσως χειρότερο.

Είναι πέντε δημοσκοπήσεις που βγήκαν στο φως, άκουσον-άκουσον, μέσα σε μια μέρα!!! Ναι, σε μια μέρα πέντε δημοσκοπήσεις!

Μπορεί η χώρα να μην παράγει και πολλά πράγματα. Μπορεί λεφτά γενικώς να μην υπάρχουν. Μπορεί η αγορά πασχαλιάτικα να βουλιάζει. Μπορεί τα κόμματα-«απατεώνες» και τα κόμματα-«συμμορίες» που κυριαρχούν στην πολιτική μας ζωή και έχουν καταληστεύσει τον ελληνικό λαό, να μην έχουν να πληρώσουν, παρά τις μίζες από τη Siemens, δανεικά και αγύριστα εκατοντάδων εκατομμυρίων που έχουν πάρει χαριστικά από τις τράπεζες.

Μπορεί να συμβαίνουν όλα τούτα τα τραγικά, αλλά τα κατεστημένα κόμματα και τα βρόμικα διαπλεκόμενα συμφέροντα που τα στηρίζουν, έχουν να πληρώνουν αβέρτα δημοσκοπήσεις και τις ρίχνουν βροχή στην αγορά για να κάνουν συστημική πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό για να τον οδηγήσουν ως «κοπάδι προβάτων», όπως φαντάζονται, στις κάλπες του συνεταιρισμού του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ και της αμετανόητης ΝΔ.

Αυτός ο ανηλεής δημοσκοπικός βομβαρδισμός, που ισοδυναμεί με πόλεμο μέχρι τελικής λύσης, έχει δύο μεγάλους αντιπάλους για να εξοντώσει.

Πρώτος αντίπαλος είναι ο ελληνικός λαός, που πρέπει να του γανώσουν το μυαλό ώστε να σταματήσει να σκέπτεται και να μεταβληθεί σε ρομποτάκι που θα επισφραγίζει άσκεπτα στην κάλπη τα δημοσκοπικά τετελεσμένα. ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Δεύτερος αντίπαλος είναι η ΛΑ.Ε, η οποία πρέπει να εξαφανιστεί, αν είναι δυνατόν, από τον πολιτικό χάρτη, διότι εκ των πραγμάτων συνιστά τη μοναδική, μάλλον, απειλή για το καθεστώς της εξάρτησης, της διαπλοκής, της ολιγαρχίας και των πολιτικών υπαλλήλων και φερεφώνων της, αφού μόνο η ΛΑ.Ε θέτει θέμα πτώσης, εδώ και τώρα, του άθλιου συστήματος εκμετάλλευσης και υποδούλωσης, διαθέτει ρεαλιστικό και ριζοσπαστικό μεταβατικό εναλλακτικό πρόγραμμα και ανιδιοτελή ενωτική πολιτική στον αντιμνημονιακό χώρο για το υλοποιήσει.

Σαρώστε, αδέρφια, την προπαγάνδα και κλείστε τ’ αυτιά σας στην κοροϊδία και στα κελεύσματα του ραγιαδισμού και της υποταγής.

Διαδώστε παντού ένα καινούργιο πνεύμα αισιοδοξίας, ελπίδας και τόλμης και αντικαταστήστε τον φόβο με την ενεργητικότητα, το θάρρος, το πνεύμα της αλληλεγγύης και τη δύναμη της εμπιστοσύνης και της αγάπης στον λαό μας, ο οποίος όσο και αν μας απογοητεύει, βρίσκει τον τρόπο να εξεγείρεται και να νικά τις μύριες όσες δυσκολίες.

«Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, εκεί που πάει να σκύψει,

Με τον σουγιά στο κόκκαλο, με το λουρί στο σβέρκο.

Να ‘τη, πετιέται από ‘ξαρχής, κι αντρειεύει και θεριεύει,

Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου».

Αν οι στημένες και πληρωμένες δημοσκοπήσεις μπορούσαν να διαμορφώσουν την ιστορία, θα ήμασταν ακόμη στη λίθινη εποχή.

Αποτινάσσουμε τους χαλκάδες με τους οποίους μας αλυσοδένουν και γράφουμε τη δική μας ιστορία με τη δική μας σφραγίδα και τη δική μας σκέψη και πρόταση, μακριά από τα χαμερπή εγωιστικά συμφέροντα που μας τυφλώνουν, μας παραλύουν και μας μετατρέπουν σε υπανθρώπους και όντα χωρίς αισθήματα, λογική και όραμα.

ΥΓ: Όλες οι δημοσκοπήσεις βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, πλην εκείνης που εμφάνισε το Ευρωκοινοβούλιο, η οποία σχεδόν αποσιωπήθηκε, γιατί δείχνει την ΛΑ.Ε έκτο κόμμα με 3,2% (βλ. Iskra) και με έναν ευρωβουλευτή.

Ίσως γιατί το Ευρωκοινοβούλιο έχει πολύ μικρότερη αξιοπιστία από την Metron, η οποία εξαφανίζει με πάθος από τον χάρτη την ΛΑ.Ε. Σαν δε ντρέπονται οι άθλιοι!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας