Δημήτρης Ζαφειρέλης, Αμφίωνος New Group και Μούσες, συναυλία στη Ρεματιά

897
ρεματιά

Τη συναυλία Ό,τι είσαι πέστο παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης ο Δημήτρης Ζαφειρέλης με το Αμφίωνος New Group και τις Μούσες επί το έργον.

Ο Δημήτρης Ζαφειρέλης με το Αμφίωνος New Group και τις Μούσες επί το έργον μας καλεί σε μια βραδιά – αφιέρωμα σε αγαπημένους συνθέτες και ερμηνευτές κι ένα πρόγραμμα για σύγχρονο γκρουπ και γυναικείες φωνές.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο αλλά και αναφορές στην αναθεωρημένη παραδοσιακή μας μουσική καθώς και συνθέσεις του Δημήτρη Ζαφειρέλη.

Συντελεστές

Μουσικοί:
Yanna Komninou, Σοφία Ανδριανού, Νάντια Ανθοπούλου – τραγούδι
Δημήτρης Ζαφειρέλης – κιθάρα, Κώστας Αναστασόπουλος – πιάνο, Μιχάλης Καλαντζής – κοντραμπάσο Δημήτρης Βαρζαμπετιάν – ντραμς

Φιλική συμμετοχή:
Στάθης Κιόσογλου – κλαρίνο, φλάουτο
Γιάννης Λεγάκης  – σαξόφωνο, τρομπέτα
Αγαθή Ρεβύθη – απαγγελία, παρουσίαση

Αντί εισιτηρίου

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων

Ημερομηνία: 26/07/2019, ώρα έναρξης 9μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη (με συνεισφορά τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης)

Πληροφορίες / Κρατήσεις:  www.halandri.gr | www.theatrorematias.gr

Τοποθεσία: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας