ΔΗΚΚΙ: Υπόθεση Λαφαζάνη – ΕΛ.ΑΣ. Αυτομόλησε οριστικά στον αυταρχισμό η κυβέρνηση

1991
εκλογές

Υποβολιμιαία, από την κυβέρνηση και τη νέα τάξη των πολιτικών – κουίσλιγκς είναι η δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ. κατά του Π. Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών του κινήματος των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών, καταστημάτων, αγρών κλπ. Θα λέγαμε ότι: «Πάνε σε δίκη τον αρχηγό της πραγματικής αντιπολίτευσης» με αιτιολογικό… τις διαμαρτυρίες του κουαρτέτου και των τοκογλύφων!

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ γνωρίζει πως η φύλαξη ιδιωτικών χώρων, όπως είναι τα συμβολαιογραφεία, δεν εμπίπτει στα κανονικά της καθήκοντα.

Γνωρίζει επίσης, ότι είναι απεχθής η φασιστική διαδικασία (δεν την αποφάσισε ο Ελληνικός λαός αλλά τα ιερατεία του εξωτερικού) μείωσης των εισοδημάτων, κατάσχεσης των περιουσιών και γιγάντιας φορομπηξίας, προκειμένου η Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και η διεθνής των τραπεζιτών να αρπάξει τον ιδιωτικό αλλά και τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας

Γνωρίζει ακόμη ότι θα μπορούσε ο Π. Λαφαζάνης και οι άλλοι αγωνιστές να στραφούν νομικά κατά της ΕΛ.ΑΣ. διότι πάντα όταν έρχεται στα συμβολαιογραφεία επιτίθεται μέσα σε ιδιωτικούς χώρους παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχει τραυματίζει πολίτες. Γνωρίζουν(τα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών το έχουν δηλώσει), πως οι πράξεις τους αυτές είναι παράνομες και δεν θέλουν να εμπλακούν σε εξώσεις πολιτών από τα σπίτια τους.

Στην κεντρική πολιτική τώρα. Ποιοι καταδιώκουν τους αριστερούς; Είναι γνωστό και είναι πολλά τα ιστορικά παραδείγματα…

-Μια κυβέρνηση που δημιουργεί μαζικά ανέργους, υποαπασχολούμενους, μετανάστες και αυτοκτονούντες, που εξαντλεί σε φόρους και κλέβει τον κάματο του λαού, που αποδέχεται και συνεχίζει να εφαρμόζει την ληστεία των συντάξεων και παραδίδει σε ξένα funds ακόμη και την περιουσία των πολιτών της, δεν έχει κανένα μέλλον,! και δεν της φταίει γι΄ αυτό ο Λαφαζάνης!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας