Δεν υπάρχουν όρια στην πολιτική φαυλότητα

1040
σύμμαχοι

ΝΑΙ στο Καστελόριζο ΝΑΙ στην Ιθάκη , πανέμορφα γραφικά νησάκια, που αξιοποιήθηκαν, δυστυχώς, για πολιτικούς – τουριστικούς λόγους, προκειμένου, να «ξεπλύνουν» οι πολιτικοί – μαριονέτες (Γ.Α. Παπανδρέου και Α. Τσίπρας) , τα πολιτικά τους εγκλήματα σε βάρος του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού, με την πλήρη στήριξη από και το εγχώριο οικονομικο-πολιτικό κατεστημένο, τους γνωστούς φοροφυγάδες , διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους μέχρι μυελού οστών megaλοεκδότες καναλάρχες και προέδρους λαοφιλών ποδοσφαιρικών σωματείων, τους γνωστούς «νταβατζηδες» κατά Κώστα Καραμανλή, που ορίζουν,  ως διάδοχο του Τσίπρα τον νεοφιλελεύθερο Κούλη Μητσοτάκη!!

Αν είχαμε, μια ευνομούμενη και γνήσια Δημοκρατική Πολιτεία – Κράτος, θα έπρεπε ο Κυρίαρχος πάντων Λαός, να αντιμετωπίσει και να απαντήσει, με Δημοκρατικό τρόπο στο ερώτημα: Πρέπει οι πολιτικοί, που από το 2010 μέχρι σήμερα, άσκησαν κυβερνητική εξουσία υλοποιώντας εντολές του Σοιμπλε, της Μερκελ, του Ντρανγκι ή ψήφισαν τα λιμοκτόνα μνημόνια ,  για μια 5ετια να στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα, ώστε να “σπάσει” το φαύλο πολιτικό κατεστημένο;

Επειδή όμως η «σύγχρονη» Δημοκρατία των ΜΜΕ και της διαπλοκής, είναι ανεκτική, είναι επιεικής και δίνει άσυλο, ακόμη και σε πολιτικούς απατεώνες , το παραπάνω ερώτημα, πιθανόν να αντιμετωπιστεί ως γραφικότητα περιθωριακού δημοσιογράφου, από την κάστα των ορθολογιστών και του πολιτικού ρεαλισμού…

Τα ισχυρά αναχώματα του διεφθαρμένου κατεστημένου, είναι ο εσμός των διαπλεκόμενων ΜΜΕ,  που επιβάλλουν  τις επιλογές τους σε μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού. Δυστυχώς, αυτός ο κατά τα άλλα περήφανος ΛΑΟΣ, αρκετούς από δαύτους, τους πολιτικούς, που σήμερα αναισχύντως εμφανίζονται ως σωτήρες, τους αποδεδειγμένα δυνάστες και εξωνημένους πολιτικούς, θα τους ξαναψηφίσει!!!!

Όντως είμαστε ΛΑΟΣ σε παρακμή , αν όχι για τα πανηγύρια! Πως να δικαιολογήσεις το τμήμα εκείνων των πολιτών , που  έβαλε τον Β.Λεβεντη στη Βουλή και έδωσε 8% στην Χ.Α. ; Και το χειρότερο; Δεν αποκλείεται να ξαναδούμε να πανηγυρίζουν σε προεκλογικές φιέστες αφιονισμένοι οπαδοί της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ… και να αποθεώνουν πολιτικούς, τους βασικούς υπεύθυνους της 8ετούς τραγωδίας, που ρήμαξαν τον τόπο και ξεπούλησαν την Δημόσια περιουσία, σε ξένα επιχειρηματικά και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα!!!

Για αυτό  ακριβώς, σήμερα, παρά ποτέ άλλοτε, είναι αναγκαία η ενότητα της Αριστεράς, της ασυμβίβαστης, της αντισυστημικής, της αντιμνημονιακής, της πατριωτικής, της αριστεράς των Λαϊκών συμφερόντων , που θα διαθέτει την ικανότητα προσαρμογής στην νέα διεθνοπολιτική  και τεχνολογική και κοινωνική πραγματικότητα. Δηλαδή,  είναι η ώρα της ΛΑ.Ε., που πρέπει να βρει το δρόμο, για ευρύτερες  συναινέσεις και ευρύτατη λαϊκή αποδοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας