Δεν ντρέπεσαι κ. Πολάκη; Κολλημένοι ακροδεξιοί όσοι είναι κατά των Πρεσπών;

2389
πολάκη

Η αθλιότητα και το κατάντημα του Παύλου Πολάκη δεν έχει όρια.

Έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει «ακροδεξιούς και σκληρούς εθνικιστές που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά…» όλους όσους διαφωνούν και δεν θέλουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακροδεξιά και σκληρά εθνικιστική, λοιπόν, η ΛΑ.Ε που είναι άκρως αντίθετη με τις Πρέσπες και παλεύει για τη μη κύρωση της; Ακροδεξιοί και εθνικιστές προοδευτικές πατριωτικές δυνάμεις, που δεν συναινούν; Ακροδεξιοί και εθνικιστές σειρά από δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς που βρίσκονται απέναντι στις Πρέσπες;

Το κατάντημα, όμως, δεν είναι απλώς του Π. Πολάκη. Στην ουσία και ευθέως έχουμε να κάνουμε με ένα άνευ προηγουμένου κατάντημα μιας κυβέρνησης, η οποία στην κατάρρευσή της και στην έσχατη υποτέλειά της επιδιώκει να ρίξει τον τόπο στα τάρταρα.

Το μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στις Πρέσπες είναι στην πλειοψηφία του πρώτα απ’ όλα ένα ΟΧΙ πατριωτικό, ένα ΟΧΙ δημοκρατικό, ένα ΟΧΙ αντιμνημονιακό και ένα ΟΧΙ αντιιμπεριαλιστικό.

Όσο και αν προσπαθούν τόσο η Νατοϊκή, μνημονιακή και εθελόδουλη Δεξιά, όσο και περισσότερο η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία των ακροδεξιών και νεοναζιστικών δυνάμεων να καπηλευτούν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και να το προσανατολίσουν σε αντιδραστικούς δρόμους, δεν τα καταφέρνουν και δεν θα το καταφέρουν.

Ο άθλιος συκοφάντης Π. Πολάκης μπορεί να θέλει να προβοκάρει, ως «λαγός» μιας άθλιας υπόδουλης κυβέρνησης, τις εξελίξεις.

Ο Π. Πολάκης μπορεί να θέλει ματαίως να προβοκάρει την πραγματική Αριστερά, να προβοκάρει τις γνήσιες προοδευτικές, πατριωτικές, αντισυστημικές δυνάμεις που κρατάνε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής ανατροπής.

Ο ελληνικός λαός, στη μεγάλη πλειοψηφία του, όμως, δεν πρόκειται να παρασυρθεί.

Υψώνει το δικό του δημοκρατικό τείχος στον νέο αυταρχισμό, στον νέο ολοκληρωτισμό, στη νέα αποικιοκρατία και στην κοινωνική εξαθλίωση. Υψώνει το δικό του τείχος στις αντιδραστικές δυνάμεις κάθε μορφής και απόχρωσης, πράγμα που για να γίνει αποτελεσματικό απαιτεί σήμερα ένα μεγάλο ριζοσπαστικό, προοδευτικό, πατριωτικό, δημοκρατικό πολιτικό και κοινωνικό αντισυστημικό μέτωπο.

Αυτό το μέτωπο είναι όσο ποτέ αναγκαίο για να σαρωθεί ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, η νεοφιλελεύθερη ΝΔ και οι ακροδεξιές και νεοναζιστικές παραφυάδες του συστήματος.

Ν.Ζ

ΥΓ: Παραθέτουμε, για την ενημέρωση των αναγνωστών μας, αυτούσια την ανάρτηση του Π. Πολάκη στο Facebook:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας