Γρηγ. Πετράκος: Από “ανιδιοτελής” αντιεμβολιαστής, πολιτευτής της κακιάς ώρας με τον Γ.Τράγκα

1318
πολιτευτής της κακιάς ώρας

Δεν πρόλαβε ο Γρ. Πετράκος να έρθει στο προσκήνιο με τα “πύρινα” αντιεμβολιαστικά κείμενά του στα social media και έσπευσε, πριν ξεφτίσει η μπογιά του, να εξαργυρώσει τη φθίνουσα δημοσιότητά του, προσχωρώντας ως αναπληρωτής γραμματέας και εκπρόσωπος του κόμματος της “γαλάζιας Δεξιάς” του Γ. Τράγκα!

Ο Γρ. Πετράκος φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι ο μόνος. Αρκετοί “αντιεμβολιαστές” που ήρθαν στο προσκήνιο και απέκτησαν δημοσιότητα με τη “μαχητική” αντιεμβολιαστική τους παρουσία στα social media, έχουν ιδρύσει “κόμματα” και “κινήματα” και σχεδιάζουν τώρα να εξαργυρώσουν τα ανδραγαθήματά τους, επιχειρώντας επαγγελματικές και πολιτικές καρριέρες.

Αυτό σημαίνει “ανανέωση” και “εξυγίανση” της πολιτικής ζωής στην εποχή των social media και της πανδημίας: Η διαμόρφωση ενός “νέου πολιτικού σκηνικού” στο οποίο θα έχουν συμμετοχή υπερφιλόδοξοι δημαγωγοι, λαϊκιστές και τυχοδιώκτες, οι οποίοι, ως “διάττοντες αστέρες” και ψευδο-αντισυστημικοί, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν με άλλους τρόπους και μορφές, την καταστροφή της χώρας μέχρι αυτή η καταστροφή να γίνει απόλυτη!

Δυστυχώς, φαίνεται ότι το κατάντημα και η παρακμή αυτής της χώρας δεν έχει πάτο!

Υ.Γ: Φυσικά, οι παρατηρήσεις αυτού του σχολίου δεν αφορούν τις πολλές δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν οι ίδιοι ως επιλογή να μην εμβολιαστούν, δικαιολογημένα τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και αντιτάσσονται πολύ σωστά στην αντιδημοκρατική εκτροπή των μαζικών απολύσεων ανεμβολίαστων εργαζομένων. Και είναι πράγματι τραγικό ότι η εκτός τόπου και χρόνου Αριστερά απέχει και έχει αφήσει να εκμεταλλεύονται τις κινητοποιήσεις αυτών των απλών ανθρώπων δημαγωγοί και λαϊκιστές, που παίζουν σε βάρος τους κάθε λογής ιδιοτελή και ανεύθυνα παιχνίδια.

Αλλά γι’ αυτό θα επανέλθουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας