Για τον Τζίμη

4668
πολάκης

Οι εμμονές και οι εμπάθειες συνήθως ακυρώνουν ταλέντα.
Kαι ισοπεδώνουν τα χαρίσματα.
Ο Τζίμης Πανούσης, όμως, υπήρξε τόσο χαρισματικός, τόσο ταλαντούχος, ώστε ακόμα κι όταν η ιδιαίτερη ευφυΐα του δεν κατάφερνε να καμουφλάρει τις εμπάθειές του, νικητής, τελικά, της αναμέτρησης, να είναι το ταλέντο και το χάρισμα.
Περισσότερο και από τους φίλους του, αυτό το ξέρουν όσοι λάτρευαν να τον «μισούν».
Το ξέρουμε κι όσοι, παρότι δοσμένες με μοναδικό χιούμορ, δεν χαριστήκαμε στις ενίοτε (χοντρο)μαλακίες του.
Τα χαρίσματα, το ταλέντο και η αλήθεια του Τζίμη δεν επέτρεψαν – ούτε τώρα μετά θάνατον – τα γλυκανάλατα στη σχέση του με τη γενιά μου.
Αυτές οι σπάνιες ιδιότητες έκαναν τον Πανούση ξεχωριστό.
Που ακόμα κι αν δεν είσαι φίλος των απόψεων του
αρκεί απλά να είσαι τίμιος για να τις αναγνωρίσεις.
Και να λυπάσαι ειλικρινά για τον θάνατό του.

2 Σχόλια

  1. Ντροπή! Και στο Μπογιόπουλο και σε σας που κόψατε το σχόλιο! Ούτε ο Νταλάρας δεν τόλμησε να βρίσει τον εκλιπόντα, ο Μπογιόπουλος όμως μπορεί να το κάνει και να έχει και την υποστήριξή σας!
    Όπως έλεγε και ο Τζιμάκος “ο κνίτης και ο χίππης γεννιούνται και πεθαίνουν τοιούτοι”! Μπροστά στο κόμμα δε σέβεστε τίποτα!

    • Το σχόλιο κόπηκε γιατί περιείχε απαράδεκτο λεξιλόγιο. Μπορείτε να αποφύγετε τις υβριστικές λέξεις και να πείτε αυτό που θέλετε με αποδεκτό τρόπο. Στην iskra δε κόβουμε κανένα σχόλιο ακόμα και όσων διαφωνούν με τις δημοσιεύσεις μας αρκεί να τηρεί τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε στη συνέχεια της συμμετοχής σας στα σχόλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας