Γερμανία: Εκατοντάδες χιλιάδες (15%) τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού!!!

1356
Εκατοντάδες χιλιάδες (15%) τα πλαστά

 Αυξάνονται ανησυχητικά τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Γερμανία!!! Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης και της Διαφθοράς στο Σύστημα Υγείας (ZKG), το 15% των πιστοποιητικών είναι πλαστά!!!

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας ενάντια στην απάτη των πλαστών πιστοποιητικών!

Μια πινακίδα έξω από ένα φαρμακείο του Βερολίνου γράφει: Θα διώκονται όσοι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν πλαστά ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου θέλει να μιλήσει ανώνυμα, γιατί στο φαρμακείο του δουλεύουν μόνο γυναίκες, οι οποίες καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με πελάτες που εμφανίζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Κάποιες φορές αποφασίζουν να μην κάνουν τίποτα, από φόβο για τις – ενίοτε βίαιες – αντιδράσεις των πελατών.

Αντίστοιχα περιστατικά περιγράφουν πολλοί άλλοι φαρμακοποιοί στη Γερμανία. Τα ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού με κωδικό QR εκδίδονται κυρίως στα φαρμακεία.

Ο Γκέραν Ντόνερ διατηρεί φαρμακείο σε μια περιοχή της νότιας Σαξονίας με ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού. Στο Ντιπολντισβάλντε έχει εμβολιαστεί μόνο το 52% περίπου των κατοίκων – ποσοστό χαμηλό!!!

Ένα άλλο πρόβλημα που παρατηρείται είναι η βελτίωση των απομιμήσεων. Όπως αναφέρει η Σίλκερ Βάλτερ, φαρμακοποιός από το Ανόβερο, η ίδια έχει καταφύγει ήδη δύο φορές στην αστυνομία για περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών. Εδώ και δύο μήνες, παρατηρεί ότι, τα πλαστά πιστοποιητικά γίνονται ολοένα καλύτερα, φέρουν σφραγίδες και υπογραφές και είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστούν. «Συνεπώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός πλαστών πιστοποιητικών», αναφέρει. Βέβαια οι αριθμοί παρτίδας εμβολίων διαθέτουν πλέον και υδατόσημο, γεγονός που μπορεί να καταστήσει πιο εύκολη την αναγνώρισή τους.

Και τα περιστατικά της απάτης, δεν έχουν τέλος… Υπάλληλος με Κορωνοϊό, εργαζόταν με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού σε οίκο ευγηρίας. Πρόσφατα εκεί πέθαναν τρεις ηλικιωμένοι. Έρευνα για την πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης και ανθρωποκτονίας διεξάγει η Εισαγγελία της Κάτω Σαξονίας σε βάρος 44χρονης υπαλλήλου σε οίκο ευγηρίας στο Χίλντεσχάιμ, η οποία εργαζόταν στον οίκο ευγηρίας ενώ, είχε μολυνθεί από κορονοϊό και είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Στη μονάδα που εργαζόταν, τρεις ηλικιωμένοι πέθαναν το τελευταίο διάστημα από επιπλοκές της Covid-19. Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Βόρειας Γερμανίας NDR, η γυναίκα έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποιούσε πλαστό πιστοποιητικό, το οποίο αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα της διεύθυνσης της μονάδας, η οποία υπέβαλε σε βάρος της μήνυση.

Πέντε άτομα – ανάμεσά τους δύο γιατροί – στην Κάτω Βαυαρία, θεωρούνται ύποπτα για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών κατά της Covid-19 και για χορήγηση αραιωμένου εμβολίου, ανακοίνωσε η Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης και της Διαφθοράς στο Σύστημα Υγείας (ZKG). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο γιατροί κατηγορούνται ότι εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της Covid-19 σε αρνητές του εμβολίου, ενώ υπέγραφαν και για εμβολιασμούς που δεν είχαν πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις φέρονται να χορήγησαν εμβόλια αραιωμένα. Οι ύποπτοι ελέγχονται μεταξύ άλλων για απάτη, πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση και εσφαλμένη πιστοποίηση εμβολιασμών.

Δείτε το video με την ανταπόκριση από το Βερολίνο του Παντελή Βαλασόπουλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας