Γεννηματά: Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Τσίπρας. Προσπαθώ αλλά δεν τον φτάνω!

1020
γεννηματά

Ερωτηθείσα η Φ. Γεννηματά για όσα είπε ο Θαν. Θεοχαρόπουλος ότι του προσφέρθηκε αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής για να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε με ειλικρίνεια ”λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Τσίπρας, εγώ δεν κάνω νταραβέρια και αλισβερίσια. Γιατί αυτό είναι το πολιτικό σκηνικό αυτή τη στιγμή, έτσι όπως διαμορφώνεται με ευθύνη του πρωθυπουργού.”

Πράγματι, η Φ. Γεννηματά όσα “νταραβέρια” και “αλισβερίσια” και να κάνει, πάντα σε αυτό το σπορ θα είναι υποδεέστερη του μαιτρ του είδους και του ψεύδους Αλ. Τσιπρα.

“Η μειοψηφία πρέπει να σέβεται την πλειοψηφία, ώστε να μην θολώνει το μήνυμα”, πρόσθεσε με περισσή μικροαυταρχικότητα. Η Φώφη Γερννηματά χαρακτήρισε την πλειοψηφία παρδαλή με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να αναζητά στηρίγματα.

Όσον αφορά το αν έχει υπάρξει συμφωνία ΤσίπραΘεοχαρόπουλου είπε ότι αυτό θα φανεί, καθώς πλησιάζουν εκλογές.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, διότι δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Σε ερώτηση για τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου πέταξε την μπάλα στην εξέδρα για τα δυο μέτρα και σταθμά, λέγοντας ότι ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν έδωσε εθνικότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς!

Σε ότι αφορά στο έκτακτο συνέδριο εξήγησε ότι στόχος του θα είναι να οδηγήσει το Κίνημα Αλλαγής στην επόμενη φάση, στην εκλογή οργάνων όπως πρέπει να γίνεται σε έναν ενιαίο φορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας