Γεννηματά: Είμαστε όλοι μια «ωραία παρέα» για το μετεκλογικό κυβερνητικό τραπέζι.

1509
Γεννηματά

Αποκαλυπτικότατη έως κυνισμού η κ. Φώφη Γεννηματά του ανεκδιήγητου ΚΙΝΑΛ (το πλέον κακό ΠΑΣΟΚ στην χειρότερη δυνατή έκδοση) για το γεγονός ότι όλο το κατεστημένο κομματικό σκηνικό είναι μια «ωραία παρέα» χωρίς ουσιαστικές διαφορές, παρά μόνο της καρέκλας.

Η κ. Φ. Γεννηματά έμπλεη καρεκλοθηρίας, ομολόγησε χωρίς προσχήματα ότι μετεκλογικά «δεν πρόκειται να αφήσει την χώρα ακυβέρνητη» και ότι είναι διαθέσιμη προς κάθε κατεύθυνση και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αδιακρίτως, για να καλύψει το κυβερνητικό κενό.

Και για να μην αφήσει καμμιά αμφιβολία επί του πρακτέου, η κ. Φ. Γεννηματά συμπλήρωσε από την Θεσσαλονίκη ότι «θα καλέσει στο πνεύμα της εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης όλες τις δυνάμεις του ευρωπαϊκού και δημοκρατικού τόξου (σ.σ. όχι τις άλλες τις κακές και ανάποδες) για να σχηματιστεί κυβέρνηση στη βάση συγκεκριμένης προοδευτικής προγραμματικής συμφωνίας».

Με δυο λόγια, η κ. Γεννηματά μας λέει: κουτσοί στραβοί, από τη ΝΔ, έως τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ποταμίσιους, τους Λεβέντηδες και τους Καμμένους, χωράνε άνετα στην εθνική κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, στη βάση, μάλιστα, «προοδευτικής» προγραμματικής συμφωνίας.

Προς τι, λοιπόν, το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ όλων αυτών εν όψει εκλογών;

Προφανής ο λόγος: Τσακώνονται χωρίς φραγμό και όρια για το ποιοι θα κάτσουν στο κυβερνητικό τραπέζι και ποιοι θα έχουν τα πρωτεία στις υπουργικές καρέκλες.

Δοξάστε τους!

Μ.Ι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας