Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις ψευτο-δημοσκοπήσεις τους

2298
βροχή

Σε προσωπικό παραμάγαζο του Μητσοτάκη έχει εξελιχθεί ο ΣΚΑΪ με τις στημένες αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις του να είναι το πλέον εξόφθαλμο δείγμα αυτού του κατήφορου.

Αφού ο ανεκδιήγητος Ν. Μαραντζίδης της ΠΑΜΑΚ έγινε ρεζίλι με τις πλαστογραφημένες δημοσκοπήσεις του, αντικαταστάθηκε από την Pulse σε μια απόπειρα να αναζητηθούν ίχνη αξιοπιστίας μέχρι να καταρρεύσει κι αυτή μέσα στην γελοιοποίηση και την χλεύη.

Ο ΣΚΑΪ, λοιπόν, μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη, δίνει με την δημοσκόπησή του 33% στη ΝΔ, που ούτε στα όνειρα δεν θα τολμούσε να καταγράψει ο αρχηγός της και φυσικά κρατάει κάπως στο κάδρο τον ακάθεκτα καταρρέοντα ΣΥΡΙΖΑ με το πλουσιοπάροχο για το χάλι του 22%, ενώ εκμηδενίζει και θάβει όλες τις δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, δείχνοντας μόνο την ΛΑ.Ε με 1%, ποσοστό με το οποίο γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Δυστυχώς, κάποιοι μπορεί να έχουν καταντήσει χειρότερη «ντουντούκα» για την διάσωση του Μητσοτάκη από το κυβερνητικό παράκεντρο που ονομάζεται ΕΡΤ, ενώ εκδηλώνουν ένα αντιαριστερό σύνδρομο άλλων εποχών, με το να αναγορεύουν σε Αριστερά και εύκολο αντίπαλό τους το μεταλλαγμένο υπερδεξιό κακέκτυπό τους, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέναντι στην αυθεντική, σύγχρονη Αριστερά των αρχών και της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και δίκαιη κοινωνία, που εκφράζει η ΛΑ.Ε να ακολουθούν μια στάση που χύνει χολή, δηλητήριο και δολοφονική εξαφάνιση.

Η Iskra και η ΛΑ.Ε, παρά το όποιο κόστος και το σκληρό τίμημα που πληρώνουν ως ιστοσελίδα και ως χώρος δεν θα πάψουν ποτέ να καταγγέλλουν, μόνο αυτές, την μεγάλη πολιτική απάτη της δημοσκοπικής χειραγώγησης.

Η Iskra έχει κάνει και δημοσιεύσει με τα φτωχά της μέσα δικές της μετρήσεις της κοινής γνώμης και έχει ξεσκεπάσει την διαβολή, την χολή, το ψέμα και την κατασκευή ποσοστών σε ένα πολιτικοκοινωνικό πεδίο ρευστό και υπό συνεχή διαμόρφωση.

Όπως λέει μια παροιμία: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται».

Έχει ο καιρός γυρίσματα και γρήγορα. Πολύ γρήγορα!

Ξύπνα λαέ! Μην ακούς τους τυράννους και τους υπαλλήλους ενός νεοαποικιακού καθεστώτος. Γκρέμισε ένα σύστημα νεοδουλοπαροικίας και ραγιάδικης πλύσης εγκεφάλου.

Θάνος Αρτινός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας