Βασ. Αλεβιζόπουλος (ΟΣΥΠΑ) : Η Fraport δεν έχει τα οικονομικά μέσα να διαχειριστεί τα αεροδρόμια

2546
fraport

Την άποψη ότι η Fraport δε θα μπορέσει να αναλάβει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας και επομένως η κυβέρνηση τα ξεπούλησε σε μια σχεδόν χρεοκοπημένη εταιρεία, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, Βασίλης Αλεβιζόπουλος.
Λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης, ο κ. Αλεβιζόπουλος συναντήθηκε με εργαζόμενους στο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», με τους οποίους συζήτησε, κυρίως, υπηρεσιακά θέματα.
Το μεσημέρι, συνοδευόμενος από μέλη της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης», είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη.
«Δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς πως το 2017 θα μπει η Fraport να λειτουργήσει τα αεροδρόμια. Ίσως ούτε το 2018», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης. Όπως υποστήριξε ο κ. Αλεβιζόπουλος, «η γερμανική εταιρεία έχει δύο σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι δεν είναι έτοιμη να λειτουργήσει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και το δεύτερο είναι τα οικονομικά της στοιχεία, καθώς, σύμφωνα με τους ισολογισμούς της, η εταιρεία έχει μία φθίνουσα πορεία με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ τα διαθέσιμά της δεν ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας