Βαρκελώνη: 14 νεκροί, 130 τραυματίες και 4 συλλήψεις από την τρομοκρατική επίθεση

1579
Βαρκελώνη

Η καταλανική αστυνομία έχει προχωρήσει συνολικά σε 4 συλλήψεις, εκ των οποίων δύο χθες, ενός Ισπανού και του Μαροκινού Driss Oukabir και σε ακόμα δύο σήμερα.
Σε αναζήτηση, επίσης, ενός ακόμη υπόπτου για την δολοφονική επίθεση στη Βαρκελώνη βρίσκεται η αστυνομία της Καταλονίας, του 17χρονου Moussa Oukabir, σύμφωνα με την El Mundo.
Ο Moussa Oukabir είναι αδερφός του Driss Oukabir ο οποίος συνελήφθη χθες ως ύποπτος. Ο Driss φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι ο αδερφός του έκλεψε την ταυτότητά του την οποία χρησιμοποίησε για να νοικιάσει δυο βαν στην περιοχή Santa Perpètua de Mogoda. Το ένα είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Το δεύτερο είναι αυτό που εντοπίστηκε στην περιοχή Vic.
Η ταυτότητα του Driss Oukabir βρέθηκε μέσα στο φορτηγάκι στην περιοχή La Rambla. Έτσι, η αστυνομία μπόρεσε να τον εντοπίσει και να τον αναγνωρίσει στην Ripoll. Αρχικά, υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ο Driss παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την κλοπή των εγγράφων του.
Σύμφωνα με την αστυνομία μετά την επίθεση ο Moussa Oukabir, φορώντας καπέλο, διέφυγε πεζός, ενώ ορισμένες πηγές αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να είναι οπλισμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας