Αφερίμ εφέντημ Τσαβούσογλου: Ο “τουρκικός λαός Θράκης” σε χαιρετά!

509
Ο

Δεν ξέρω αν είναι αφέλεια ή υποτέλεια είτε και τα δύο μαζί : Αφελής υποτέλεια .

Πάντως είναι αδιανόητο να έρχεται ο Τσαβούσογλου στην Αθήνα , για να συναντήσει τον έλληνα πρωθυπουργό και τον έλληνα υπουργό εξωτερικών και να θεωρεί απαραίτητο χρέος του να επισκεφθεί τους μουσουλμάνους της Θράκης , που ο ίδιος αποκαλεί συλλήβδην τούρκους , παραβιάζοντας κατάφωρα τη Συνθήκη της Λωζάνης !

Η ειρωνία είναι ότι ο Τσαβούσογλου δεν είναι εξαίρεση αλλά άτυπος κανόνας . Για τους τούρκους αξιωματούχους η Θράκη είναι ότι το Αιγαίο στη θάλασσα : Χώρος για να αλωνίζουν ασύδοτα .

Το ότι ο κος Τσαβούσογλου ονομάζει την επίσκεψή του στην Θράκη “ιδιωτική“ δεν αλλάζει απολύτως τίποτα και το μόνο που δείχνει είναι υποκρισία!

Το γιατί θα το δούμε από τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν την  επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη , οι οποίες ας ελπίσουμε να μην φτάσουν σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις  και ίσως ανεπανόρθωτες , σε σχέση με ορισμένες που ζήσαμε στο παρελθόν .

Γιατί , όμως , επιτρέπει η Ελλάδα να πραγματοποιούν οι Τούρκοι αξιωματούχοι τέτοιου είδους επισκέψεις στη Θράκη , χωρίς να υπάρχει τουλάχιστον εκ των προτέρων από κοινού συμφωνημένο πολιτικό πλαίσιο και πρόγραμμα ;

Εδώ θα μου πείτε έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ , με την ανοχή και τη σιωπή της ΝΔ , να νομιμοποιήσει το μακρύ χέρι του Ερντογάν, του ψευδομουφτή της Ξάνθης και να οργανώσει μαζί του αντικατοχικό αγώνα του “τουρκικού λαού της Ξάνθης“ , κατά την τουρκική Birlik , για την Παλαιστίνη , όταν την ίδια ώρα το τουρκικό καθεστώς , που υμνεί και στηρίζει ο ψευδομουφτής , κατέχει το 40% της Κύπρου και έχει κάτω από την μπότα του τον Κουρδικό λαό.

΄Οταν λοιπόν οι ψευδομουφτήδες αναγνωρίζονται ουσιαστικά ως τουρκικές αρχές στη Θράκη , ο Τσαβούσογλου μας μάρανε που θέλει να δει τους υπαλλήλους του ;

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας