Αστόχαστα λιβελογραφήματα και ο Παν. Μαυροειδής του ΝΑΡ

5071
μαυροειδής

Υπάρχουν δυνάμεις στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις οποίες έχουμε διαφορές και μάλιστα ουσιώδεις αλλά με τις οποίες μπορεί να υπάρξει πολιτική, κινηματική και εκλογική συνεργασία πάνω σε μείζονα επίκαιρα θέματα.

Αυτήν την εκτίμηση έκαναν στελέχη της ΛΑ.Ε, τα οποία έκριναν ως πολύ θετική την πρόταση της πλειοψηφίας του πολιτικού οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για συνεργασία μαζί της και με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς.

Άλλοι κύκλοι της Αριστεράς τόνιζαν  ότι αυτήν την ώρα μπροστά στις εθνικές εκλογές χρειάζεται το ευρύτερο δυνατό μέτωπο όλων των δυνάμεων που θα εκτείνονται από την ριζοσπαστική Αριστερά έως τις προοδευτικές δυνάμεις δημοκρατικού αντισυστημικού προσανατολισμού με άξονες την κατάργηση των μνημονίων και της λιτότητας, την κατάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, τον βαθύ εκδημοκρατισμό της χώρας την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη αναδιανομή του πλούτου και φυσικά την αμφισβήτηση της νεοφιλεύθερης ευρωζώνης και Ε.Ε.

Οι ίδιοι κύκλοι της Αριστεράς χαρακτήριζαν, δυστυχώς, ως θλιβερή παρένθεση μέσα στο πλαίσιο αυτών των ζυμώσεων και αναζητήσεων το άρθρο του γνωστού μέλους του ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΠΕ του ΝΑΡ, Παναγ. Μαυροειδή, με το οποίο ο τελευταίος όχι μόνο απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την ΛΑ.Ε αλλά και με έναν άκρατο λαϊκισμό περιλούζει με μύριες όσες ατεκμηρίωτες κατηγορίες τον Παναγ. Λαφαζάνη, κατηγορίες που θυμίζουν άλλες μελανές στιγμές της ιστορίας της Αριστεράς, οι οποίες πληρώθηκαν βαρύτατα από την ίδια και τον τόπο.

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν και εκείνοι στην Αριστερά που επιδιώκουν την ριζοσπαστική επαναθεμελίωση της τελευταίας ώστε να πάψει επιτέλους η Αριστερά να αιωρείται ανάμεσα σε γραφειοκρατικές αυταρχικές παραμορφώσεις αλλά και μεταλλάξεις και διαψεύσεις τύπου ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα από τη μια και σε εισαγγελικά λιβελογραφήματα τύπου Μαυροειδή  από την άλλη, που με ευκολία στήνουν στο πολιτικό εκτελεστικό απόσπασμα αγωνιστές και ολόκληρες παρατάξεις.

Ας είναι, ξέρουμε ότι μέσα στους τόνους άμμου μιας παρακμιακής εποχής σαν και αυτή που διανύουμε, υπάρχουν πάντα κόκκοι χρυσοφόρας φλέβας που μπορεί να ξαναθερμάνουν σιγά-σιγά νέα οράματα και νέες λαμπρές ρεαλιστικές προσδοκίες.

Σώπα, λοιπόν, όπου να’ναι θα σημάνουν ξανά οι πρώτες νέες καμπάνες……

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας