Απαράδεκτος ο Ν. Δένδιας προκαλεί τη Ρωσία

655
Δένδιας προκαλεί τη Ρωσία

Την ίδια μέρα που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντ. Πούτιν συναντάτο σε μία πολύ κρίσιμη φάση , στη Μόσχα , με τον Λευκορώσο Πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο , ο έλληνας ΥΠΕΞ, Ν. Δένδιας , προέβη σε μια αχαρακτήριστη σφήνα και αδικαιολόγητη πρόκληση σε βάρος κυρίως της Ρωσίας .

Ο Ν. Δένδιας διάλεξε ακριβώς αυτή τη στιγμή να κάνει χονδροειδή παρέμβαση στα εσωτερικά της Λευκορωσίας , να κάνει μαθήματα “ δημοκρατίας “ σε αυτή τη χώρα  και κυρίως να στείλει ένα “ εχθρικό “ ελληνικό μήνυμα προς τη Ρωσία , προβαίνοντας σε τηλεδιάσκεψη με την εκλεκτή της Δύσης και θιασώτιδα της “ έγχρωμης “ αντιρωσικής “ επανάστασης “ στη Λευκορωσία , Σβετλάνα  Τιχανόφσκαγια , αρχηγό της Λευκορώσικης αντιπολίτευσης .

Συγχαρητήρια κ. Ν. Δένδια !

Ξέρουμε ότι η κατεστημένη Ελλάδα είναι αμερικάνικο προτεκτοράτο και ότι , παραβλέποντας τα συμφέροντα και τις διαθέσεις της ελληνικής μειονότητας στην Κριμαία και στην Ουκρανία , η ελληνική πολιτική τάξη διακατέχεται από αντιρωσική υστερία .

Δεν είναι ανάγκη , όμως , κ. Ν. Δένδια , να σπεύδεις μάλιστα εσύ ο ίδιος και σε τόσο διακεκαυμένη περίοδο και να δίνεις εξετάσεις αμερικανονατοϊκής δουλοπρέπειας , ψυχροπολεμικού πνεύματος και σύμπλευσης με τη “ σύμμαχο “ Τουρκία και τον Μ. Τσαβούσογλου στο πλευρό του Κιέβου και των υποστηρικτών του .

Δεν έχει κανένα συμφέρον η Ελλάδα να σύρεται πίσω από το Κίεβο στην μάταιη προσπάθεια “ απομόνωσης “  της Ρωσίας και στην πολεμική ανατίναξη της περιοχής .

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας