Αναστολή αθλητικών διοργανώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη

1105
αναστολή

Η μία μετά την άλλη, οι ελληνικές Ομοσπονδίες αναστέλλουν τη  διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, αναστάτωση επικρατεί στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και τις διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις καθώς ποδοσφαιρικές ομάδες δεν δέχονται να μεταβούν σε άλλες πρωτεύουσες για να αγωνιστούν για το Europa League. Την ίδια στιγμή, μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις και πολλές «κωλοτούμπες» η Euroleague έδωσε λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ειδικότερα, στη χώρα μας έχουν ανακοινώσει ήδη την αναστολή των πρωταθλημάτων τους μέχρι νεωτέρας η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (εκτός της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ), η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (που αναβάλλει τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθηνών, Νήσων Αιγαίου, Ευβοϊκού και Νοτίου Ελλάδος αλλά και τους  Διασυλλογικούς Αγώνες) και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (έως την Κυριακή 22 Μάρτη πλην της Volley League που διεξάγεται από την ΕΣΑΠ). Αναστολή – αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρόβα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, χωρίς κόσμο και χωρίς δημοσιογράφους. Αύριο, Πέμπτη 12 Μάρτη, θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία η Τελετή Αφής χωρίς την παρουσία θεατών, αλλά μπροστά σε μόνο 100 προσκεκλημένους με διαπιστεύσεις από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή «Τόκιο 2020».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας