Ανάγκη συγκρότησης ενός νέου ΕΑΜ

2454
ανάγκη

Η ΛΑ.Ε  αγωνίζεται να περισώσει την τιμή της Αριστεράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αγώνες για την Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Οικονομική Απελευθέρωση των Ελλήνων, πήρε την εξουσία τον Γενάρη του 2015 με θέσεις όπως:

– Άρνηση του Χρέους ως παράνομου και καταχρηστικού.
– Κατάργηση των Μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο.
– Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη.
– Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άρνηση πληρωμής του.
– Δεν πληρώνουμε Διόδια, σηκώνουμε τις…Μπάρες.
– Θα παίζουμε….Νταούλια και θα…χορεύουν οι Αγορές.
– Go back κυρία Μέρκελ και η ντόπια.. νομενκλατούρα.
κλπ., κλπ.,

Δυστυχώς όμως, όλες οι παραπάνω θέσεις για τις οποίες τον Γενάρη του 2015 ο Λαός έδωσε την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ αγνοήθηκαν πλήρως, καταπατήθηκαν επαίσχυντα και ο Τσίπρας με την παρέα του ευθυγραμμίστηκαν ΠΛΗΡΩΣ με τους Ξένους και Ντόπιους Δυνάστες του Λαού μας, δίνοντας την δυνατότητα στους αντιπάλους της Αριστεράς να την συκοφαντούν.

Εφάρμοσαν πλήρως και επακριβώς ΟΛΕΣ τις Μνημονιακές Επιταγές που είχαν υπογράψει ΟΛΕΣ οι προηγούμενες δωσίλογες μνημονιακές Κυβερνήσεις, ξεπούλησε την υπόλοιπη Δημόσια Περιουσία (Λιμάνια, Αεροδρόμια, Δρόμοι, Νερά, Ενέργεια, Μουσεία και Αρχαιολογικοί Χώροι, συμπεριλαμβανομένης και της.……Ακρόπολης).

Βέβαια, η πιο αντιδημοκρατική, η πιο αντισυνταγματική και η πιο δωσιλογική ενέργεια του Τσίπρα (για την οποία θα είναι τυχερός εάν πληρώσει μόνο με… Ειδικό Δικαστήριο) ήταν η μετατροπή του Υπερήφανου ΟΧΙ του Λαού μας στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη 2015 σε ένα δωσιλογικό ΝΑΙ, το οποίο οδήγησε στην εφαρμογή του 3ου Μνημονίου και την μονιμοποίηση της σκλαβιάς.

Είναι παρήγορο το γεγονός ότι υπήρξαν τότε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία σεβόμενα την πολιτική τους διαδρομή και τις υποσχέσεις που έδωσαν στον Λαό προκειμένου να τους εμπιστευτεί την εξουσία, αντέδρασαν στην δωσιλογική συμπεριφορά του Τσίπρα και παράτησαν τις Υπουργικές καρέκλες και βουλευτικές έδρες, διαχωρίζοντας την θέση τους από το μεταλλαγμένο και δωσιλογικό ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτώντας την Λαϊκή Ενότητα.

Το πιο εξοργιστικό και πολιτικά ανέντιμο, είναι ο τρόπος με το οποίο η παρέα του Τσίπρα αντιμετωπίζει την ΛΑ.Ε και τον Λαφαζάνη, οι οποίοι προσπαθούν σήμερα με την πολιτική τους συμπεριφορά να στηρίξουν τις θέσεις με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη. Τα ΜΑΤ του Τσίπρα αντιμετωπίζουν  τη ΛΑ.Ε και τον Λαφαζάνη σαν.. “ταραξίες” και.. “αμφισβητίες” της…”Έννομης Τάξης”, η οποία όμως είναι πέρα για πέρα παράνομη καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με ένα συγκεκριμένο αντιμνημονιακό πρόγραμμα και τώρα εφαρμόζει τα εντελώς αντίθετα. Είναι μια εντελώς πολιτικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ Κυβέρνηση και οι δραστηριότητες της ΛΑΕ εναρμονίζονται με την Λαϊκή Εντολή του Γενάρη 15.

Η ΛΑ.Ε με τις πολιτικές της θέσεις και δραστηριότητες προσπαθεί με αρκετό κόστος να περισώσει την τιμή της Αριστεράς, την οποία ο Τσίπρας με την παρέα του έχουν κάνει καθετί για να την αμαυρώσουν.

Σήμερα η χώρα μας ευρίσκεται σε απόλυτη σκλαβιά (Συνταγματική, Οικονομική, Νομική και Κυριαρχίας).
Το 1941 σκλαβωθήκαμε με τα Τανκς των Γερμανών, σήμερα έχουμε σκλαβωθεί με το Γερμανικό ευρώ.
Βέβαια, το 1941 ο Λαός μας αντέδρασε με εθνική ευθύνη και πατριωτισμό, συγκρότησε, σαν σήμερα, 27 Σεπτέμβρη του 1941 το ΕΑΜ, αντιστάθηκε με γενναιότητα στους Γερμανούς κατακτητές και έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του.

Με το βάρος της ιστορικής αυτής διαδρομής, σήμερα ΟΛΕΣ οι αντιμνημονιακές δυνάμεις πρέπει χωρίς καθυστέρηση να συγκροτήσουν ένα νέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΑΜ, ώστε εκφράζοντας τις αγωνίες και τους πόθους του σκλαβωμένου Λαού μας, να δημιουργήσουν μια Νέα Εκλογική Πλειοψηφία, η οποία θ’ ανατρέψει τις διευθετήσεις των δωσίλογων κομμάτων, οι οποίες έχουν εξαθλιώσει τον Λαό και μάλιστα σκλαβώσει για 99 ολόκληρα χρόνια.

Το ιστορικό Κόμμα Φιλελευθέρων, πάντοτε πρωτοπόρο στους Εθνικούς Αγώνες για την Ανεξαρτησία του Λαού μας, συντάσσεται και συμπαρατάσσεται με την ΛΑ.Ε και τις άλλες Αντιμνημονιακές Δυνάμεις ώστε να συγκροτήσουμε ένα Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο. Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές να συμμετάσχουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και να δημιουργήσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα, ώστε μέσα στη Βουλή ν’ ανατρέψουμε την Μνημονιακή Σκλαβιά.

Όποιος δεν συνταχθεί με αυτή την κοινή Εκλογική Συνεργασία, διατηρώντας ο καθένας τις πολιτικές απόψεις του και την κομματική του ταυτότητα, όποια δικαιολογία και αν επικαλεστεί, είτε είναι «γραφικός» και επιδιώκει προσωπική προβολή, είτε εξ αντικειμένου θα εξυπηρετήσει το ντόπιο και ξένο κατεστημένο, το οποίο στοχεύει την διάσπαση του κοινού κινηματικού και εκλογικού αγώνα για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού και την απελευθέρωση του Λαού μας.
Ελπίζω να μην υπάρξουν ούτε… γραφικοί, ούτε..… «επιτήδειοι ουδέτεροι» προς τους δυνάστες του Λαού μας.

Μανώλης Καλιγιάννης, Προέδρος του Κόμματος Φιλελευθέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας