Αλαζονεία Ψινάκη: Διέκοψε τον μαραθώνιο για να περάσει!

1117
ψινάκη

Σε μια σοβαρή καταγγελίες κατά του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, προέβη μέσω του facebook, ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

Παραθέτοντας και φωτογραφίες, ο κ. Μιτριτσάκης τονίζει ότι ο Ψινάκης κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας, απαίτησε να σταματήσουν να τρέχουν οι δρομείς για να περάσει ο ίδιος με το αυτοκίνητό του τη Λεωφόρο κινούμενος προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη στις 09:50 στο σημείο είσοδος – έξοδος Τύμβου, όταν ο Ηλίας Ψινάκης οδηγώντας το αυτοκίνητο του επιχείρησε να περάσει την απαγορευτική κορδέλα.

Όπως γράφει στην ανάρτηση του στο Facebook o Σπύρος Μιτριτσάκης, «ο δήμαρχος Μαραθώνα να επιχειρεί να διασχίσει με το όχημα του το δρόμο τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη ο αγώνας αιφνιδιάζοντας τους συμμετέχοντες δρομείς που τον κοιτούν απορημένοι».

Και συνεχίζει: «Ο Ηλίας Ψινάκης φτάνοντας με την κουστωδία του -άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει».

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα και αυτόπτη μάρτυρα, όταν ο δήμαρχος Μαραθώνα κατάλαβε ότι πολύ δύσκολα θα γινόταν τέτοιου είδους διευκόλυνση, ένας εκ των συνοδών του βγήκε από το αυτοκίνητο και ζητούσε από τους υπεύθυνους ασφαλείας να σταματήσει ο αγώνας για… να περάσει ο δήμαρχος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας