Ακόμα και ο Ν. Ξυδάκης ανακάλυψε την τραγική εικόνα της ΕΡΤ και των μέσων ενημέρωσης (πλύσης εγκεφάλου)

1954
ερτ

Ακόμα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε έστω και μια όψη του «τέρατος» στο οποίο παραμόρφωσε η κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά την ΕΡΤ, συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας την τερατογένεση που είχαν προκαλέσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ένας σκληρός πυρήνας ανεκδιήγητων στελεχών της ΕΡΤ.
«Τραγική» και «τριτοκοσμική» χαρακτήρισε την εικόνα της ΕΡΤ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου Οικονομικού Φόρουμ, στους Δελφούς.
«Γενικά δεν υπάρχει κανένας τηλεοπτικός σταθμός που να κάνει πρωτογενή έρευνα, δεν υπάρχει καμία εφημερίδα που να κάνει σοβαρή αρθρογραφία» ανέφερε παράλληλα, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αποκαλώντας μάλιστα, μερίδα των δημοσιογράφων ως «εξευτελισμένους και μισογύνηδες».
Ο Ν. Ξυδάκης ατύχησε, όμως, λέγοντας πως για τη δυσμενή πορεία της δημοσιογραφίας και των μέσων ενημέρωσης, ευθύνεται «η δημοσιογραφία του κουτσομπολιού», η οποία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και «συμπαρέσυρε τις κυριακάτικες εφημερίδες αποβλακώνοντας τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα σήμερα να μην είναι σε θέση να πετύχουν τους στοιχειώδεις όρους αναπαραγωγής».
Η βαθύτερη αιτία των δεινών στον χώρο της ενημέρωσης είναι το γεγονός ότι ελέγχονται πλήρως από σκληρά επιχειρηματικά συμφέροντα και την απληστία των κυβερνήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας