Ακάρ: Οι Έλληνες έχουν επεκτατική πολιτική!

428
ι Έλληνες έχουν επεκτατική πολιτική

Στον γνωστό του ρόλο του υποδαυλιστή εντάσεων ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά επίθεση κατά της Ελλάδας:

“Οι Έλληνες γείτονές μας κάνουν ό,τι μπορούν για να προβοκάρουν και να σαμποτάρουν αυτό το έργο, αυτή τη θετική πορεία, με τις πράξεις και τη ρητορική τους” ανάφερε από την Κωνσταντινούπολη, όπου συνοδευόμενος από τη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας, επιθεώρησαν τη ναυπήγηση του αεροπλανοφόρου “Anadolu”.

Μάλιστα ο κ. Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα για “επεκτατισμό”, αναφέροντας ότι “αυτοί που κατηγορούν την Τουρκία για επεκτατισμό να δουν την ιστορία. Να κοιτάξουν τον χάρτη, καθώς είναι εμφανές ποιος είναι αυτός που έχει επεκταθεί και προς τα πού έχει απλωθεί. Είναι τεράστιο λάθος να κατηγορούν την Τουρκία για επεκτατισμό και να προβάλλουν την Τουρκία ως απειλή”. Πρόσθεσε ότι αυτά τα δεδομένα είναι γνωστά σε όλους αλλά όχι αποδεκτά για τους προστάτες των Ελλήνων.

Επίσης ο κ. Ακάρ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να προσπαθεί να μετατρέψει τα προβλήματά της με την Τουρκία σε αμερικανο-τουρκικά, τουρκο-νατοϊκά ή τουρκο-ευρωπαϊκά: “Αυτό δεν βοηθά κανέναν. Όμως η μεγαλύτερη ζημιά θα είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό”. Πρόσθεσε τέλος ότι υπάρχουν αρκετά ιστορικά παραδείγματα που συνηγορούν σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας