Αγροτικές κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα σε Πλατύκαμπο, Φάρσαλα και Καρδίτσα

1361
κινητοποιήσεις
Μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, οι αγρότες προχωρούν σε κινητοποιήσεις με τρακτέρ στη Θεσσαλία – Ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής.

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα οι αγρότες, που θα κατεβούν με τρακτέρ σε σημεία της Θεσσαλίας, και ειδικότερα στον Πλατύκαμπο Λάρισας, τα Φάρσαλα και την Καρδίτσα.

Η απόφαση για κινητοποιήσεις ελήφθη μετά την άκαρπη συνάντησή τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αγροτών έθεσαν το ζήτημα της μείωσης του κόστους παραγωγής και τη μείωση του κόστους για το πετρέλαιο κίνησης. Ωστόσο, οι αγρότες θεωρούν ότι δεν πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν και καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να μην στηρίξει τον πρωτογενή τομέα.

Οι κινητοποιήσεις αναμένεται ότι θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα, μετά και τις συσκέψεις και τις συνελεύσεις που θα πραγματοποιήσουν οι επιμέρους επιτροπές και ομοσπονδίες. Ανάμεσα σε άλλους οι αγρότες Στερεάς Ελλάδας θα συνεδριάσουν την Δευτέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας