Αγρίνιο: Νοσηλεύεται η 19χρονη. Έξι συλλήψεις. Συγκέντρωση σήμερα στα Δικαστήρια

1885
αγρίνιο

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 19χρονη που τραυματίστηκε κατά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ των αντιφασιστών και των ΜΑΤ στο Αγρίνιο, ενώ η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει έξι συλλήψεις διαδηλωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν 28χρονος, 41χρονος, 20χρονος, 19χρονος, 17χρονος και 15χρονος, στην κατοχή των οποίων η αστυνομία ισχυρίζεται πως βρέθηκε κράνος και ξύλινα στυλιάρια.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους είναι για παράβαση σχετική με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Ενώ γίνεται λόγος για τραυματισμό της 19χρονης από τη ρίψη χημικών και χειρομοβίδων κρότου-λάμψης από τα ΜΑΤ, η αστυνομία αφήνει να διαρρεύσει “πληροφορία” πως ενδέχεται να τραυματίστηκε από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει και να επέλθουν χειρότερα τραύματα.

Όλα τα παραπάνω όμως ερευνώνται την ώρα που η 19χρονη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος αγνώστων δραστών πάντως, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από το αντιφασιστικό κίνημα της πόλης, για την απελευθέρωση των συλληφθέντων, σήμερα στις 10.30 π.μ. στα Δικαστήρια Αγρινίου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας