Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης

855
έφυγε

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει ότι «έφυγε» χθες ο συνάδελφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης.

Ο Θανάσης Ηλιοδρομίτης γεννήθηκε στα Βασιλικά Ευβοίας το 1957. Το 1975 εισήχθη στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1981 και ενώ φοιτούσε ακόμη, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για βιοποριστικούς λόγους. Από τον Φλεβάρη του 1983 ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτης στο επαρχιακό τμήμα του Ριζοσπάστη ενώ, από το 1987 εντάχθηκε στο οικονομικό τμήμα της εφημερίδας καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εμπορίου. Το 1990, μετά από εννέα χρόνια στον «Ριζοσπάστη» θα μετακινηθεί στο «Mega Channel» και εκεί θα παραμείνει καλύπτοντας πάντοτε το Υπουργείο Εμπορίου. Εργάστηκε επίσης στην «Ημερησία».

Ο Θανάσης Ηλιοδρομίτης υπήρξε ένας άριστος γνώστης του αντικειμένου του. Εργατικός, συνεπής, συναδελφικός, με ήθος και ευθύνη εργάστηκε σκληρά για την ενημέρωση των πολιτών. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και την αγαπημένη του κόρη και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Η κηδεία του Θανάση Ηλιοδρομίτη θα γίνει αύριο Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, στις 15.00 στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας