Έρχεται οριζόντιος υποχρεωτικός εμβολιασμός σταδιακά για όλο τον ιδιωτικό τομέα!

471
εμβολιασμός σταδιακά για όλο τον ιδιωτικό τομέα

Οδηγούν την κοινωνία σε διχασμό και εφιάλτη

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τους εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας και για όλους τους υγειονομικούς, παρόλα αυτά θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για πολύ μεγάλο αριθμό ομάδων εργαζομένων. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επόμενες ανακοινώσεις θα γίνουν τον Αύγουστο και θα αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα, δηλαδή αναμένεται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δασκάλους, καθηγητές, αλλά και πανεπιστημιακούς και φοιτητές ενώ πιθανότατα αφορούν και τους εργαζομένους στα ΜΜΜ.

Ενώ τα κυβερνητικά στελέχη ανοίγουν πια ορθάνοικτα το «παράθυρο» να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους σχεδόν τους εργαζόμενους στο δημόσιο και κυρίως στον ιδιωτικό τομέα.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι πλέον σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, σε όλο το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα οι εργοδότες έχουν δικαίωμα να ζητούν πληροφόρηση εάν οι εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί ή όχι. Το γεγονός αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον ιδιωτικό τομέα με αποφάσεις της εργοδοσίας.

Ο ιδιωτικός τομέας

Στην περίπτωση πάντως που αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα από Σεπτέμβριο,  ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να πρέπει να εμβολιασθούν υποχρεωτικά εργαζόμενοι και σε άλλους τομείς.

Σύμφωνα με το Έθνος έχει εξετασθεί η υποχρεωτικότητα στην εστίαση αλλά και σε καταστήματα που προσφέρουν φαγητό και οι εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με τρόφιμα όπως είναι τα σούπερ μάρκετ.

Αντίστοιχα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι πιθανό να εξετασθεί η υποχρεωτικότητα για όσους εξυπηρετούν πολίτες και εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. 

Να τονίσουμε πως από την κυβέρνηση διαρρέουν πως οι εμβολιασμοί θα γίνουν υποχρεωτικοί όσο η κυβέρνηση αποτυγχάνει παταγωδώς στην επέκταση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως σιγά σιγά οδηγούμαστε σε οριζόντιο υποχρεωτικό εμβολιασμό με οδυνηρές παρενέργειες στην κοινωνία και την ζωή των πολιτών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας