Έπεσε το σύστημα της Fraport: “Αλαλούμ” στο αεροδρόμιο της Ρόδου!

1597
fraport

Τεράστια εξακολουθεί να είναι η ταλαιπωρία μέχρι και αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς έχουν σταματήσει να πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς το νησί μας. 

Πτήσεις ακυρώνονται, επιβάτες περιμένουν απο το απόγευμα να αναχωρήσουν για τη χώρα τους χωρίς δυστυχώς να υπάρχει ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφοριες της “Ροδιακής”, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν “έπεσε” το σύστημα της Fraport, με αποτελεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν τα “check in” προκειμενου να αναχωρήσουν οι επιβάτες προς εξωτερικό και το εσωτερικό.

Αποτέλεσμα αυτου, είναι να έχουν “εγκλωβιστεί” επιβάτες που θα αναχωρούσαν απο το νησί μας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν φροντίσει να τους μεταφέρουν σε ξενοδοχεία, και για τον λόγο αυτό, στο αεροδρόμιο “Διαγόρας”  επικρατει μεγάλος συνωστισμός απο νωρίς το απόγευμα, ενώ η κατάσταση όσο περνάει η ώρα γίνεται ακόμη χειρότερη.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο κόσμος δυσανασχετεί, και δυστυχώς δεν φαίνεται να μπορεί να δωθεί έγκαιρα μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

 

 

 

*Πηγή: rodiaki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας