«Έλα να φας» απαντά ο Πρύτανης, βγάζοντας το πορτοφόλι του, σε φοιτήτρια που ζητά δωρεάν σίτιση

3057
αθλιότητες

Έβγαλε το πορτοφόλι του επιδεικνύοντας χαρτονομίσματα και λέγοντας: «να πάρε να φας». Αυτή ήταν η απάντηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέα Ζαπράνη, στην παράσταση διαμαρτυρίας των μελών της «Πρωτοβουλίας Φοιτητών ΠαΜακ».
Οι φοιτητές διαμαρτύρονταν για μία σειρά ζητημάτων μεταξύ των οποίων η αναστολή διανομής δωρεάν συγγραμμάτων, η ελλιπής σίτιση και στέγαση.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν μία φοιτήτρια προσπάθησε να εξηγήσει στον Α. Ζαπράνη πως οι παροχές του πανεπιστημίου δεν είναι επαρκείς και ότι οι φοιτητές δεν έχουν χρήματα να σπουδάσουν, τότε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, πλησίασε την φοιτήτρια εμφανώς εκνευρισμένος λέγοντας: «απαιτώ να με αφήσεις στην ησυχία μου. Δεν είναι επαναστατικό σου δικαίωμα να έρχεσαι ο,τι ώρα θες Το κατάλαβες;».
Όταν η φοιτήτρια απάντησε: «Κανένα επαναστατικό δικαίωμα. Ζητώ να φάω δωρεάν», τότε, ο πρύτανης του Αχιλλέας Ζαπράνης, στρέφεται ξανά προς την φοιτήτρια, βγάζει το πορτοφόλι του και επιδεικνύει χαρτονομίσματα λέγοντας: «να πάρε να φας», προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους υπόλοιπους φοιτητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας