Έκκληση στους συμβολαιογράφους: Σώστε τις πρώτες κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες

2688
ρούσκας
Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας (27/11).

Απευθύνουμε απ’ αυτές τις στήλες μια ύστατη ανθρωπιστική έκκληση στον δημοκρατικό πατριωτικό κόσμο των συμβολαιογράφων της Αθήνας, του Πειραιά, των Δωδεκανήσων και του Νότιου Αιγαίου, μπροστά στην Γενική Συνέλευση του κλάδου την Δευτέρα 27/11 στις 2μμ στην Αθήνα (Γενναδίου 4).
Μην επιτρέψετε, αγαπητοί συμβολαιογράφοι, σε τράπεζες, fund, κυβέρνηση και τρόικα να σας χρησιμοποιήσουν ως όχημα για εκπλειστηριάσουν και να αρπάξουν τα σπίτια και τις μικρές περιουσίες του ελληνικού λαού, σε μια αρπαγή, πραγματική ληστεία και λεηλασία, που προγραμματίζεται να ανέλθει στα 15 δις ευρώ μέχρι τέλους του 2019!!!
Παρακαλούμε μην συνεργήσετε σε μια τέτοια απανθρωπιά, σεβόμενοι την τιμή και την ιστορία του κλάδου σας. Στο όνομα του σεβασμού της αξιοπρέπειας και των αξιών σας.
Παρακαλούμε να μην επιτρέψετε στους εαυτούς σας να μετατραπείτε σε εργαλεία στα χέρια μιας σκληρής επίορκης ομάδας που εκπροσωπεί, τάχα, τον Σύλλογό σας και στην ουσία παίζει το παιχνίδι τραπεζών και άνομων συμφερόντων.
Μην επιτρέψετε σε αυτήν τη μικρή επίορκη ομάδα με τους “κολλητούς” της να αξιοποιήσει το γεγονός, ότι αυτή η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (27/11) θεωρείται ότι θα έχει απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων, ώστε να λάβει λαοκτόνες αποφάσεις, με ελάχιστο αριθμό παρόντων, εξαιτίας της μη προσέλευσης και της αποχής του μεγάλου αριθμού των συμβολαιογράφων.
Προσέλθετε, αγαπητοί/-ές συμβολαιογράφοι όλοι/-ες στην Γενική Συνέλευση ή στείλτε σχετικές εξουσιοδοτήσεις και πράξετε αυτό που σας επιβάλλει η συνείδησή σας ως Έλληνες πολίτες, πατριώτες και δημοκράτες.
Κλείστε τ’ αυτιά σας στις συκοφαντίες και τις ψευτιές.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, ένα ειρηνικό, ενωτικό, αγωνιστικό κίνημα, δεν έχει απολύτως τίποτα εναντίον σας, εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας του δημοκρατικού και έντιμου συμβολαιογραφικού κόσμου, τους λειτουργούς του οποίου εκτιμά και σέβεται ως ανθρώπους και επαγγελματίες.
Αντίπαλοί μας είναι τα «κοράκια» και τα κυκλώματα, οι τροϊκανοί και ριψάσπιδες, που μέσα στην κρίση, ως άλλοι μαυραγορίτες,, θέλουν να πιουν το αίμα του φτωχού και μικρομεσαίου νοικοκυριού και να πετάξουν τον κόσμο στον δρόμο, στον εξευτελισμό, τον διασυρμό και στην απελπισία.
Η αποστολή και η λειτουργία των συμβολαιογράφων δεν είναι να έχουν την ευθύνη οποιασδήποτε πλατφόρμας για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ούτε να λειτουργούν με αδιαφάνεια, υπό την μπότα των ΜΑΤ και με τον χημικό πόλεμο των τελευταίων κατά του κινήματος.
Αν κυβέρνηση και κράτος θέλουν να διαπράξουν εγκλήματα, ας το κάνουν ερήμην σας.
Ελπίζουμε οι αποφάσεις σας να δικαιώσουν τις καλύτερες παραδόσεις αυτού του τόπου και αυτού του λαού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας