Έκθεση για Υποδιοικητή Θριασίου που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ μετά το εμβόλιο

1022
Υποδιοικητή Θριασίου που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Ολοκληρώθηκε η εξέταση στα εργαστηριακά δεδομένα για τον Υποδιοικητή του Θριασίου Νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, η εξέταση στα εργαστηριακά δεδομένα για τον Υποδιοικητή του Θριασίου νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος εδώ και μέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που οδήγησε σε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο 54χρονος δύο μέρες πριν τη νοσηλεία του είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, γεγονός που για πολλούς σχετιζόταν με τον εμβολιασμό του. Ο Υποδιοικητής διασωληνώθηκε καθώς διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Τι αναφέρει η έκθεση

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, στην έκθεση αναφέρεται ότι έπειτα από λεπτομερή εξέταση όλων των εργαστηριακών δεδομένων που έγινε, διαπιστώθηκε ότι παρουσίασε ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας η οποία και προκάλεσε τη λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα. Η έκθεση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ethnos.gr έχει τεθεί ήδη υπόψιν του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων ώστε να αποσαφηνισθεί το ζήτημα που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι ο Υποδιοικητής του Θριασίου είχε υποβληθεί πριν λίγα χρόνια σε επέμβαση για την αντικατάσταση της βαλβίδας, όπως τονίζεται στην έκθεση. Πρόσφατα η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου είχε δηλώσει πως δεν σχετίζεται ο εμβολιασμός του με την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας