Έδωσε σημεία ζωής ο Τάσος Ξιαρχό-Απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη

644
Έδωσε σημεία ζωής ο Τάσος Ξιαρχό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τάσος Ξιαρχό, έδωσε πριν από λίγα λεπτά σημεία ζωής, καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε.

Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρει πως, «Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα».

«Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές», υπογράμμισε.

«Για το τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν, και από αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς το, να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο, αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου», έγραψε ακόμα ο γνωστός χορογράφος ωστόσο μια φράση που εμφανίζεται για δέκατα του δευτερολέπτου στο βίντεο έχει ήδη προκαλέσει νέα ερωτηματικά για το αν πράγματι μετάνιωσε για ό,τι συνέβη.

Στιγμιαία στην οθόνη φαίνεται η φράση «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», γεγονός που πυροδότησε νέο κύκλο σχολίων.

Τις τελευταίες ώρες, έχει προκληθεί σάλος σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο σχολίαζε μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι, για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα απροκάλυπτα το πρόσωπό της.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, ο χορογράφος ενεπλάκη σε καταδίωξη στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει!

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, ενώ αναμένεται να φτάσει και διαπραγματευτής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει ποσότητα χαπιών και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Oι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η ανησυχία κορυφώνεται καθώς την τελευταία ώρα έχει σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν στο κινητό.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ωστόσο ο ίδιος αγνοείτο. Στις έρευνες, που γίνονται στο Μενίδι, συμμετέχει τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, Ηλίας, είπε ότι τον καλεί συνεχώς στο τηλέφωνο και εκείνος μία το κλείνει και μία το ανοίγει, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται στη ζωή και δεν έχει προβεί στο απονενοημένο.

Το χρονικό 

Η νεαρή γυναίκα, αφού είδε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, με θάρρος του απέστειλε μήνυμα λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».

Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Λίγες ώρες χρειάστηκε, για να γίνει πρώτο trend στο twitter.

Οι χρήστες σε συντριπτική τους πλειοψηφία καταδικάζουν το γεγονός και απαιτούν να ζητήσει συγνώμη από την κοπέλα. Αρκετοί μάλιστα, σημειώνουν ότι ο ίδιος στο παρελθόν πολλές φορές είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Είναι απορίας άξιον, πως αυτή την φορά επέλεξε να γίνει θύτης.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αλλά και η φίλη του έχουν περιορίσει τα σχόλια που επιτρέπονται στο instagram μετά την βροχή αρνητικών σχολίων στις σελίδες τους. Στην σελίδα του όλα τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε τα έχει ήδη σβήσει.

Στο twitter, αρκετοί χρήστες ζητούν από τις συνεργαζόμενες με τον «influencer» να σταματήσουν την συνεργασία. Άλλοι πάλι, προτρέπουν την νεαρή γυναίκα να κινηθεί νομικά εναντίον του λόγω της έκθεσης της.

Ήδη μετράει απώλειες, καθώς χιλιάδες followers σταμάτησαν να τον ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας