Άρης-ΠΑΟ 1-1: Τις ευκαιρίες οι «κιτρινόμαυροι», τα παράπονα οι «πράσινοι»

1797
άρης
Ο Άρης προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 15’ με τον Γιουνές, είχε δοκάρι στο 84’, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε κι απάντησε με τον Χατζηγιοβάνη να σκοράρει στο 93’ από τα 11 βήματα για το 1-1!

Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε ωστόσο και αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Τζοβάρα με τον βοηθό Νικολακάκη…

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν δύο πέναλτι, στο 5’ και το 14’, με το δεύτερο μάλιστα να είναι στην… φαντασία διαιτητή και βοηθού! Ο Γκάμα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη στο πρώτο αλλά ο Γιουνές τα κατάφερε καλύτερα στη δεύτερη περίπτωση κι έτσι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα, ο Βέλεθ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για λογαριασμό του Άρη, αλλά η κεφαλιά του στο 84ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Κι αφού δεν ήρθε το 2-0, ήρθε το 1-1 από το «τριφύλλι», που έπαιζε από το 89′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μακέντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά δεν είχε αφήσει το ματς… Με τον Μπουζούκη να ανατρέπεται καθαρά -αυτή την φορά- από τον Σιώπη, τον Τζοβάρα να υποδεικνύει την παράβαση και τον Χατζηγιοβάνη να στέλνει η μπάλα με εκτέλεση α λα Πανένκα στα δίχτυα του Κουέστα!

Διαμορφώνοντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 1-1, αποτέλεσμα που έστειλε -ταυτόχρονα με τη νίκη της ΑΕΚ στη λίγο αργότερα- τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και τον Άρη στην έκτη.

Οι συνθέσεις:

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντες, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ντιγκινί (73’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Μάβραϊ), Γιουνές.

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33’ Δώνης), Κάτσε (74’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

*Πηγή: sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας