Άλλες δυο δικογραφίες από το αμαρτωλό ”Τμήμα Προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας” σε βάρος Π. Λαφαζάνη!

3156
δικογραφίες

Άλλες  Δύο  Δικογραφίες  υπάρχουν  στο ” Τμήμα Προστασίας  του Κράτους  και  του Δημοκρατικού  Πολιτεύματος”.

Εκτίθενται  όσοι  υποστηρίζουν  ότι  η  εμπλοκή  του  ”Τμήματος  Προστασίας  του Κράτους  και  του Δημοκρατικού  Πολιτεύματος” είναι περιστασιακή και συμπτωματική.

Όπως  Προκύπτει  από  το  από 17.03..2018  του  διαβιβαστικού  της  με Αριθμό Βιβλίου Μηνύσεων Δ18/ 525  Δικογραφίας  της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών  Αθηνών , στο  ”Τμήμα Προστασίας  του Κράτους  και  του Δημοκρατικού  Πολιτεύματος ” διενεργούνται   άλλες  δύο δικογραφίες  κατά  του  Παναγιώτη Λαφαζάνη. Όπως αναφέρεται στη σελ. 7 του διαβιβαστικού . «Επισημαίνεται ότι, από την Υπηρεσία μας διενεργούνται οι  υπ’ αρ. Α2018/119 και Α2018/165 από 30-01-2018 και 31-01-2018 αντίστοιχα, Προκαταρκτικές εξετάσεις, αναφορικά με επεισόδια που εχώρησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια διεξάγωγής πλειστηριασμών, την 29-11-2017 και 20-12-2017, όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι (Α), (Β), (Γ) και (Δ) κατηγορούμενοι. Σχετικές προκαταρκτικές εξετάσεις, θα σας υποβληθούν με την περαίωση τους, με ειδικότερες αναφορές μας.»

Αποδεικνύεται  ότι έχει  στηθεί βιομηχανία διώξεων  σε  βάρος  του  Παναγιώτη Λαφαζάνη  που  διεκπεραιώνουν με άνωθεν  εντολές  οι  Υπηρεσίες της Κρατικής Ασφάλειας.

Σε  λίγο  ο  Παναγιώτης  θα  έχει  πιο πολλές  δικογραφίες και  από τους μεγαλύτερους εγκληματίες στην χώρα.

Ενώ βοά ο τόπος με το φαγοπότι, την κλεψιά, τα σκάνδαλα και τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του λαού που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, ο μόνος τελικά που διώκεται, γιατί προφανώς εγκατέλειψε υπουργικές και βουλευτικές καρέκλες, προνόμια και λάφυρα, μένοντας πιστός στις αρχές του και προασπίζεται στο δρόμο σπίτια και λαϊκές περιουσίες, το δικαίωμα στο ρεύμα και το νερό και αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, είναι ο Παν. Λαφαζάνης.

Δοξάστε τους!

Ιδού η προαναγγελία κατάθεσης δικογραφιών: 

1 σχόλιο

  1. καθώς ξεκίνησε η βιομηχανία παραγωγής διώξεων, οι αντιμνημονιακές δυνάμεις έχουν πολύ λίγο χρόνο να τα βρουν και να συγκροτήσουν ένα πραγματικό μέτωπο αντίστασης.
    πρέπει να γίνει ειλικρινής προσπάθεια από όλους ώστε οι διαφορές να πάνε στην άκρη.
    η χώρα τελεί υπό κατοχή.
    ο αγώνας είναι εθνικοαπελευθερωτικός
    ελπίζω να μην έχει μείνει κάποια αμφιβολία για αυτό στις αντιμνημονιακές ηγεσίες αλλιώς τη βάψαμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας