Άθλια και βρώμικη προβοκάτσια από την Star-press σε βάρος του Λαφαζάνη

    1984
    Άθλια και βρώμικα προβοκάτσια από την Star-press

    Σε ένα βρώμικο και τρισάθλιο δημοσίευμα της η Star-press συνδέει ευθέως τον Παν. Λαφαζάνη με την ακροδεξιά προβοκατόρικη ομάδα που εμφανίστηκε πρόσφατα υπό τον τίτλο «θεματοφύλακες του Συντάγματος»

    Συγκεκριμένα η Star-press της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου σε μεγάλο πρωτοσέλιδο τίτλο της έχει τον εξής τρισάθλιο κατασκευασμένο τίτλο: «Στα χνάρια του Λαφαζάνη οι θεματοφύλακες του Συντάγματος» ενώ το σχετικό εσωτερικό της δημοσίευμα έχει «Ονειρεύονται… επίταξη του Νομισματοκοπείου» παραπέμποντας στην χυδαία συκοφαντική εκστρατεία του Ιουλίου-Αυγούστου του 2015 από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, τη ΝΔ, το Ποτάμι και όλο το κατεστημένο σε βάρος του Λαφαζάνη, προκειμένου να επιβάλλουν το τότε πραξικόπημα τους, και να ψηφίσουν το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και να κερδίσει με παραπλάνηση και νοθεία τις εκλογές ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ.

    Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι διαπλεκόμενα κέντρα επιδιώκουν να ανακινήσουν εκ νέου, με άλλον τώρα τρόπο, τον οχετό κατά του Λαφαζάνη, γιατί τρέμουν το κοινωνικό τσουνάμι που βλέπουν να έρχεται για να συντριβεί το εξωνημένο πολιτικό σκηνικό και φοβούνται επίσης το νέο ανατρεπτικό πολιτικό κίνημα που είναι έτοιμος να εμφανίσει ο Λαφαζάνης το επόμενο διάστημα.

    Συνεργάτες του Λαφαζάνη τόνιζαν στην iskra ότι ο ίδιος επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος του απέναντι στις συκοφαντίες της Star-Press

    K.M

    2 Σχόλια

    1. ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Μ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας