Όταν ο Γιαν. Στουρνάρας εξυμνεί τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ

1846

Προσκλητήριο, σχεδόν, προς τους ξένους επενδυτές σάλπισε ο Διοικητής, ελέω Σαμαρά και τρόικας, της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στα ξένα funds στο Λονδίνο.
Όπως τους εξήγησε, το πολιτικό έδαφος για ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα έχει καταστεί εύφορο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει όχι μόνο μνημονιακός αλλά και ψηφίζει με άνεση πολύ σκληρά μέτρα, τα οποία θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσουν με άλλη κυβέρνηση.
Όταν, λοιπόν, ο Γιάννης Στουρνάρας φτάνει να εξυμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως αποτελεσματικότερο από την δεξιά, είναι τουλάχιστον κωμικό κάποιοι από την κυβέρνηση να εξευτελίζονται, προσπαθώντας να υψώσουν διαχωριστικές γραμμές έναντι της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με ενδιάμεσο το ψευδώνυμο ”Κίνημα Αλλαγής”, έχουν καταστεί στην πράξη οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και ο ένας μνημονιακότερος, πιο αντικοινωνικός και πιο υποταγμένος από τον άλλο.
Το πραγματικό δίλημμα για την χώρα είναι αν αποτινάξουμε από πάνω μας την μνημονιακή υποδούλωση, την λιτότητα και τη νέα απολυταρχία ή θα συνεχίσουμε το καταστροφικό και αδιέξοδο σήριαλ του ΣυριζονεοδημοκρατικούΠασοκομονόδρομου.
Όσοι/ες έχουν ακόμα δίλημμα για την ως άνω επιλογή, ας ετοιμαστούν να δουν αυτά που υπονόησε ο Ευκλ. Τσακαλώτος.
Γιατί, όπως είπε, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα!

Π.Τ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας