Χαροπαλεύει 16χρονος που προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης στην Αθήνα

2024
16χχρονος

Ο 16χρονος, ενώ μεταφερόταν με χειροπέδες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τα ξημερώματα, προσπάθησε να διαφύγει και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.  Ο 16χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φρουρούμενος.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά τις 5 τα ξημερώματα κρατούμενος(για άγνωστο λόγο) την ώρα που μεταφερόταν στη ΓΑΔΑ δεμένος πισθάγκωνα ξέφυγε από τον αστυνομικό έλεγχο και προσπάθησε να διασχίσει την Αλεξάνδρας. Τότε, τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Κηφισίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα 2 του πόδια και να έχει εμφανέστατα τραύματα στο κεφάλι.
Οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για την φύλαξη του αρνούνταν να του βγάλουν χειροπέδες παρά τις εκκλήσεις των περαστικών, παρότι ήταν αδύνατο να κινηθεί λογά των τραυμάτων στα πόδια του και την ιδία στιγμή αρνούνταν κατηγορηματικά να του προσφέρουν νερό λέγοντας του χαρακτηριστικά “καλά να πάθεις αυτό σου άξιζε”.
Ο άνθρωπος βρισκόταν σε αθλία κατάσταση ανήμπορος να κουνηθεί έχοντας εμφανώς σπασμένα πόδια από την πρόσκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ είχε και τραύμα στο κεφάλι του.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας