Χανιά: άρχισε να εισπράττει το Υπερταμείο χαράτσι από την εκμετάλλευση ακινήτων

2174
Χανιά

Έγγραφο που αποδεικνύει πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι το Υπερταμείο έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή την απόφαση Τσακαλώτου για την παραχώρηση προς εκμετάλλευση των 10.119 ακινήτων του Δημοσίου.

Σύμφωνα με αυτό, η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.), που έχει περάσει στο Υπερταμείο ξεπουλήματος (ΕΕΣΥΠ), ζητά από τον εκμισθωτή του συγκεκριμένου ακινήτου τα χρήματα από τα ενοίκια να κατατίθενται πλέον σε λογαριασμό της!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι η ΕΤΑΔ Α.Ε. ξεκίνησε να εφαρμόζει ότι αποφασίστηκε με την παραχώρηση των ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο και άρχισε την εκμετάλλευσή τους, παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές διατείνονται πως δεν έχει παραχωρηθεί απολύτως τίποτα, αλλά και ότι πρόκειται για ένα ακόμη συνονθύλευμα… ψευδών ειδήσεων!

Όπως λοιπόν αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο… «τα μισθώματα καταβάλλονται με την κατάθεση των σχετικών ποσών σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑΔ Α.Ε.», ενώ σε άλλο σημείο… «καταβάλλετε αυτά σε έναν από τους κάτωθι αναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΔ Α.Ε.»

«Πολύ κακό για το τίποτα», «Fake News», «Απλή γραφειοκρατική διαδικασία»; Περιμένουμε λοιπόν τι έχουν να πουν οι τέσσερις κυβερνητικοί βουλευτές, αφού… η είσπραξη ξεκίνησε από τα Χανιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

*Πηγή: parakritika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας